ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ…ΤΗ ΔΟΣΗ..ΜΕΤΑ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…ΜΕΤΑ ΤΙ;

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ THOUREIO

Για πρώτη φορά το ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ανοίγει και την Κυριακή για να εκτυπώσει ανάλογα Φ.Ε.Κ. που απαιτούνται για να γίνει «πιστευτή» η κυβέρνηση στο EYROGROUP τις επόμενες μέρες.

To σίγουρο είναι ότι ο Πρωθυπουργός βιάζεται να εισπράξει με το….
ίδιο κυβερνητικό σχήμα, οπότε μετά την είσπραξη θα ισχυροποιηθεί και τότε θα μπορέσει με έναν ευρύ ανασχηματισμό να επιβάλλει την πολιτική του για το επόμενο διάστημα και έτσι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τύπου ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ.

Στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ αρχίζουν να πιέζουν τον Έλληνα πρωθυπουργό βάζοντας του όλο και νέες παγίδες διαμηνύοντας του ότι δεν θα πάρει την δόση αν δεν πληρώσουν στην Ελλάδα και οι πλούσιοι….!!!

Από την άλλη ο συγκυβερνήτης ΚΟΥΒΕΛΗΣ διαχωρίζει την δόση από την γενική κυβερνητική πολιτική.

Το «συνεταιράκι» ΠΑ.ΣΟ.Κ στην ουσία είναι ανύπαρκτο και δεν συμμετέχει σχεδόν πουθενά κοιτάζοντας στα εσωτερικά του προσπαθώντας να αυτοοργανωθεί για να αποκτήσει κομματική οντότητα…!!!

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν στα παγκόσμια δρώμενα έχουν τον ΣΑΜΑΡΑ στο πρόγραμμα η θα δούμε να ξαναμπαίνουν στο κάδρο οι « ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΝΤΟΡΑ», και να αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό της χώρας, γιατί τώρα που «τελειώνει η δουλειά των μέτρων και των μνημονίων», πρέπει να έλθουν στα πράγματα οι υλοποιητές…!!!

Εκτός και αν ετοιμάζουν και το 4ο μνημόνιο, βάζοντας υποθήκη και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού Λαού, που απ, ότι φαίνεται θα το ζήσουμε κοντά στον ΜΑΙΟ του 2013 και το σχέδιο προβλέπει και παρενθετική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ , οπότε τότε πλέον οι παραπάνω κύριοι θα είναι απαλλαγμένοι από κάθε εμπόδιο για να μονοπωλήσουν για τα επόμενα 30 χρόνια…

Συμπέρασμα:
Η δόση θα δοθεί με…. Δόσεις….και με μοναδικό σκοπό να μην χαθεί ο έλεγχος της κυριαρχίας στην Ελλάδα που όλα θα πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα έως, ότου έρθει και …Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…!!!

http://thoureios.blogspot.gr/2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *