Πύργος: Απίστευτο και όμως ελληνικό – Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ επειδή γέμισαν σκουλήκια

Οι υπάλληλοι που μπήκαν πρώτοι μέσα στο κτίριο που θα δείτε, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Μπορεί να υπάρξει «πιο κάτω» σε αυτή την πόλη με το θέμα των σκουπιδιών; Πλέον απειλείται ίσως πιο ξεκάθαρα από ποτέ η δημόσια υγεία. Σήμερα το πρωί για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστό το κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Μανωλοπούλου στον Πύργο, λόγω σκουληκιών που είχαν εισχωρήσει στο χώρο από τον διπλανό τεράστιο όγκο των σκουπιδιών που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία…


ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Υπάλληλοι της υπηρεσίας και πελάτες περίμεναν για αρκετή ώρα έξω και μακριά από τα σκουπίδια προκειμένου να γίνει απολύμανση του χώρου, από ιδιωτική εταιρία που κάλεσε άμεσα ο δήμος Πύργου. Η είδηση όπως γίνεται κατανοητό προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση και είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στην πόλη.

Αντίστοιχα μεγάλος όγκος σκουπιδιών υπάρχει και έξω από το κτίριο υπηρεσιών του δήμου στην οδό Πετροπούλου και δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν οι δημοτικοί υπάλληλοι βρουν σκουλήκια στα γραφεία τους εκεί.

Η είδηση της ανάπτυξης μολυσματικών – βλαβερών οργανισμών μέσα σε μια δημόσια υπηρεσία στην πόλη, θα κάνει το γύρο της χώρας και θα επιβεβαιώσουν τους πολίτες που είτε δημόσια είτε μέσα από τα social media, έχουν ανακηρύξει τον Πύργο ως την πιο βρώμικη πόλη της Ελλάδας.

Πηγή: ilialive.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *