Κάποιες αλήθειες για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

Πρόλογος δεν νομίζω ότι χρειάζεται για ένα ζήτημα σαν το λαθρομεταναστευτικό. Ένα ζήτημα τόσο επικίνδυνο για τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος, αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες. Όσοι έχουν μια μικρή, έστω, επαφή με την ειδησεογραφία, πέραν των τουρκοκάναλων, θα γνωρίζουν για την εγκληματικότητα, και για το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ειδεχθέστερων εγκλημάτων τελείται από λαθρομετανάστες και ….
πάσης φύσεως «ευπαθή κοινωνική ομάδα» ή «καταπιεσμένη μειονότητα». Επίσης γνωστή στους ίδιους είναι η δημογραφική συρρίκνωση των Ελλήνων και η απειλή να καταστούμε μειονότητα εντός της ίδιας μας της χώρας. Εξίσου γνωστή είναι η επίδραση όλων αυτών στην οικονομία της Ελλάδος, είτε μιλάμε για τα εκατομμύρια ευρώ που διαρκώς χάνονται σε εμβάσματα προς τις πατρίδες τους, είτε από την ανεργία που απειλεί όλο και περισσότερους Έλληνες, οι οποίοι είναι λιγότερο «ανταγωνιστικοί», για να μιλήσουμε με τους όρους που χρησιμοποιούν οι κυβερνώντες μας. Είναι, συνεπώς, κοινή λογική πως όπως κανείς δεν τους ζήτησε να έρθουνε, έτσι και δεν πρέπει να ερωτηθούν για να φύγουνε. Ουδείς ανιδιοτελής μπορεί να σκεφτεί διαφορετικά, εκτός και αν ζει σε ένα φαντασιακό περιβάλλον, χτισμένο από προπαγάνδα. Όμως η αλήθεια είναι, πως η ικανότητα ενός τέτοιου προβλήματος να επηρεάζει και να χτυπά την Ελληνική κοινωνία και τον Ελληνισμό σε τόσα πολλά επίπεδα, δεν μπορεί να μας αφήνει περιθώρια προχειρότητας στην αντιμετώπιση του.

Σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό, θα πρέπει κάποιος να βρει τα αίτια ύπαρξης του και σε αυτή την αναζήτηση να μην περιοριστεί σε υπεραπλουστεύσεις, αφού αυτές θα οδηγήσουν εν τέλει σε ελλειπή αντιμετώπιση του φαινομένου και την τελική, και ίσως οριστική, επανάκαμψη του. Θα πρέπει να αναζητηθούν οι αιτίες ύπαρξης του φαινομένου, αλλά και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί, γιατί άμα δεν εξυπηρετούσε κανένα σκοπό ή συμφέρον θα είχε ήδη αποβληθεί από την Ελληνική Κοινωνία· οι ίδιοι οι πολιτικοί που ρουφάν το αίμα του κοσμάκη θα φρόντιζαν για την εξάλειψη του, αφού αυτό οδηγεί σε εκρηκτικές και ανεξέλεγκτες, για τους πολιτικούς, καταστάσεις που δεν τους εξυπηρετούν στο σχέδιο τους για ξεπούλημα της Ελλάδας στους διεθνείς τοκογλύφους. Ένα ξεπούλημα που θα ήθελαν να γίνει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα και συνεπώς ανώδυνα για αυτούς. Όμως είναι απορίας άξιο! Σε τι τους εξυπηρετεί το φαινόμενο αυτό και συνεχίζουν και το υποθάλπτουν παρά το γεγονός ότι γεννά αντιδράσεις που δεν μπορούν να τις ελέγξουν;

Η δημιουργία μιας πολυφυλετικής «σούπας» για αντικατάσταση της Ελληνικής Κοινωνίας, μιας «σούπας» που ούτε θα αντιδρά, ούτε θα σκέφτεται, μιας «σούπας» στα πρότυπα της πολυφυλετικής κοινωνίας των ΗΠΑ, που δεν έχει ούτε συνεκτικούς δεσμούς, ούτε κοινή βούληση για τα πράγματα, είναι αντικειμενικά ένας από τους σκοπούς του καθεστώτος. Όντως η δημιουργία της πολυφυλετικής κοινωνίας είναι μια από τις προϋποθέσεις προκειμένου να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση που σκέφτονται. Αυτό τους είναι γνωστό. Ένας «περιούσιος», ο Βλάντιμιρ Λένιν, ένας δικός τους άνθρωπος, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως οι μειονότητες καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους και σε αυτό είχε απολύτως δίκιο! Αυτό ακριβώς χρησιμοποιούν τώρα για να μας τελειώσουν! Η δημιουργία άφθονων μειονοτήτων που καμμία δεν θα καταλαβαίνει την άλλη είναι ακριβώς το πρότυπο των ΗΠΑ, για τους παγκόσμιους εξουσιαστές. Όμως αυτό είναι ένα σχέδιο προκειμένου να μειώσουν τις αναταράξεις που θα βίωνε διαφορετικά η παγκόσμια κυριαρχία τους. Είναι, ομολογουμένως, ένα σχέδιο μακρινό, γιατί αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να εφαρμόζουν ένα σχέδιο μείωσης των αναταράξεων που προκαλεί αναταραχές, την στιγμή που χρειάζονται ηρεμία προκειμένου να προσδέσουν οικονομικά την Ελλάδα. Και πραγματικά το κέρδος της συγκάλυψης γεγονότων δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την συντήρηση ενός φαινομένου που αντικειμενικά βλάπτει αυτή τη στιγμή το σύστημα, αφού ρίχνει λάδιο στην μοναδική φλόγα που προσπαθεί να κατακάψει αυτό το σύστημα.

Συνεπώς κάποιο πιο βραχυπρόθεσμο σχέδιο ή δέσμη συμφερόντων πρέπει να επιτάσσουν στο νεοελλαδικό κράτος να συντηρεί το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Οι Ελληνικές (λέμε τώρα…) κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης έχουν πολλάκις αποδείξει πως είναι έρμαια των ντόπιων συντεχνιών και συμφερόντων, στηρίζοντας την μακροημέρευση τους στην εξυπηρέτηση στενών συμφερόντων και στην λειτουργία του πελατειακού κομματικού κράτους. Αυτά ακριβώς τα στενά ιδιωτικά συμφέροντα συγκεκριμένων ανθρώπων είναι που κρατάνε δέσμιες τις Ελληνικές κυβερνήσεις και τις εξαναγκάζουν να διατηρούν ένα φαινόμενο που τους δημιουργεί προβλήματα. Όχι, φυσικά, ότι νοιάζονται για την ευημερία του Ελληνικού Λαού ή για εθνοφυλετικά ζητήματα. Αυτά είναι ψιλά, έως αόρατα, γράμματα για τις κυβερνήσεις των υλιστών, είτε αυτοί αυτοπροσδιορίζονται ως φιλελεύθεροι, είτε ως μαρξιστές. Το πρόβλημα που τους δημιουργεί η λαθρομετανάστευση είναι ότι πυροδοτεί τις εξελίξεις που θα καταστρέψουν το σαθρό, αυτό, πολιτικό σύστημα. Είναι, οπότε, προφανές πως οι πολιτικοί πολύ θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν προσωρινά και ήρεμα το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να εξαλείψουν τις φλόγες που απειλούν να τους κάψουν. Θα βρίσκαν άλλωστε, σε συνεπικουρία με τα ΜΜΕ, κάποιον άλλο τρόπο για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την επαπειλούμενη μετάβαση της εξουσίας (και τυπικά) στους διεθνείς τοκογλύφους. Όσον αφορά την πολυπολιτισμικοποίηση της Ελλάδας θα μπορούσε να περιμένει «για μετά», ακολουθώντας και πάλι τα πρότυπα των ΗΠΑ.

Το λαθρομεταναστευτικό θέμα υποκινείται από σαφή ιδιωτικά συμφέρονα, πέραν των προφανών στρατηγικών συμφερόντων της Τουρκίας και του αμερικανοσιωνισμού, για τον διττό έλεγχο της περιοχής της Ελλάδας. Σε αυτά τα συμφέροντα – κυκλώματα ευκόλως μπορούμε να δούμε τα κυκλώματα ναρκεμπορίου και παρεμπορίου, που βρίσκουν στους λαθρομετανάστες, όχι μόνο ένα φθηνό εργατικό δυναμικό, αλλά ένα εργατικό δυναμικό, το οποίο απολαμβάνει της αμέριστης στήριξης, έμπρακτης ή έμμεσης, ολοκλήρου του κοινοβουλίου. Στο ίδιο μέρος μπορούμε να δούμε και κατασκευαστικές εταιρίες που απολαμβάνουν των «υπηρεσιών» της λαθρομετανάστευσης διαμέσω της υποβάθμισης των γειτονιών, προκειμένου αυτοί να αγοράσουνε έναντι πινακίου φακής οικόπεδα και διαμερίσματα, ώστε να αποκτήσουν χώρο για τα έργα τους, όταν οι λαθρομετανάστες και οι συνέπειες της ύπαρξης τους μεταφερθούν σε άλλη γειτονιά. Ο καπιταλισμός της καταστροφής στην μεταρρυθμιστική του μορφή, δηλαδή. Η άλλη του, άγρια, όψη είναι η επέλαση του στρατού της «συμμαχίας» των αμερικανοσιωνιστών που βομβαρδίζει προς χάριν κατασκευαστικών εταιριών, της «δημοκρατίας» και του Ισραήλ, φυσικά. Από την ίδια οπτική γωνία θα δούμε και Έλληνες μικροαπατεώνες, όπως τον λιμενικό που κάνει τα στραβά μάτια ή τον μεγαλοαγρότη που αποζητεί στους λαθρομετανάστες έναν τρόπο να μειώσει το εργατικό του κόστος (για να το πούμε όπως το λένε οι κυβερνώντες), αφήνοντας στον δρόμο τους Έλληνες αδερφούς του και εν τέλει παραδίδοντας έναν ολόκληρο κλάδο στους λαθρομετανάστες. Τα ίδια ισχύουν και για τις οικοδομές που παραδώθηκαν ολοκληρωτικά στους Αλβανούς, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις «προοδευτικών» ότι «χωρίς τους λαθρομετανάστες ποιος θα έχτιζε τα σπίτια μας».

Πολλά και πολυδιαπλεκόμενα, οπότε, τα συμφέροντα που στηρίζουν την λαθρομετανάστευση και θησαυρίζουν στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, τρέφονται κυριολεκτικά από τον φόβο και τα δάκρυα του μέσου Έλληνα κατοίκου του κέντρου των αστικών κέντρων προκειμένου να κερδίσουν μερικά παραπάνω ευρώ. Αυτές είναι οι ρίζες της λαθρομετανάστευσης που βρίσκονται στην Ελλάδα, ρίζες οι οποίες πρέπει να χτυπηθούν με την ίδια (αν όχι παραπάνω…) μανία με το ίδιο το φαινόμενο. Γιατί αν δεν χτυπηθούν οι ρίζες του δέντρου, κανένα πριόνι δεν μπορεί να τερματίσει το ίδιο το δέντρο. Είναι προφανές, οπότε, ότι οι Έλληνες δεν θα πρέπει να ψάχνουν λύσεις εντός του συστήματος που ποτίζει και φροντίζει τις ρίζες του προβλήματος. Η μόνη πραγματικά εθνική λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, αλλά όλων των άλλων δεινών που μαστίζουν τον Ελληνικό Λαό, βρίσκεται στην πραγμάτωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους και σε τίποτα λιγότερο. Δεν είναι η λύση για το μνημόνιο η διεθνιστική αριστερά, η προστάτιδα των λαθρομεταναστών, ούτε είναι λύση για την λαθρομετανάστευση η μνημονιακή κεντροδεξιά πολυκατοικία. Η μόνη λύση είναι να σταθεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα απέναντι και στους δύο πυλώνες του συστήματος. Εναντίον όλων!

Κώστας Αλεξανδράκης

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *