Σφραγίστηκαν επιταγές μεγάλης διαφημιστικής

Έτοιμο να ηχήσει είναι το πρώτο μεγάλο κανόνι στον κλάδο των διαφημιστικών εταιριών, καθώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σφραγίστηκαν επιταγές γνωστής – και με άκρως προβεβλημένο τηλεοπτικά μέτοχο – διαφημιστικής εταιρίας.
Η εν λόγω εταιρία εμπλέκεται και στην…
υπόθεση του Alter έχοντας σημαντικού ύψους απαιτήσεις από το κανάλι γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δυσχερή τη θέση της, ακόμα και να βρισκόταν λύση με “κούρεμα” των….
υποχρεώσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν ότι η εν λόγω διαφημιστική εταιρία έχει εισέλθει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και θεωρούν ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία του άρθρου 99. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να την προστάτευε από τους πιστωτές της προσωρινά, αλλά θα αποτελούσε ουσιαστικά την ταφόπλακα της λόγω των επιπτώσεων στη φήμη της και την αντίδραση που θα εκδηλωνόταν από τους πελάτες της.

Ερώτημα (άσχετο) : Με ποιο τρόπο θα πληρώνει πλέον η Bold τα Μέσα Ενημέρωσης, αφού με επιστολές που έστειλε σταματά να δίνει επιταγές; Σημειωτέον ότι σε πολλές περιπτώσεις οι οφειλές της εταιρίας προς τα Μέσα φτάνουν ή και ξεπερνούν τους δώδεκα μήνες.

newscode.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    εμείς οι "μικροί" βολευόμαστε και με τα λίγα, ή και με καθόλου, κάποιος θα βρεθεί να μας φιλοξενίσει, να μας ταίσει και αύριο θα ξημερώσει καινούργια μέρα.
    Θα πάρω όταν δεν έχω και θα δώσω όταν έχω… αλληλοβοήθεια λέγεται … αλληλεγγύη … αγάπη σε μένα, στον συνεργάτη και συνάνθρωπό μας.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Όταν θα γίνει ο κάθε Έλληνας "Κροίσος" λουστράκος του Σόρος, θα χτυπάει την κεφάλα του, αλλά θα είναι αργά. Όλοι πίστευαν ότι η καμπάνα χτυπάει για όλους τους άλλους, τώρα τους παίρνει ο κατήφορος με τη σειρά.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *