ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ


ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ : ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, MY MARKET, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ κ.λ.π. Με ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ στα μαγαζιά της γειτονιάς και ΠΡΟΣΟΧΗ να ΓΡΑΦΟΥΝ : “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ” ΑΠΛΑ πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ΓΑΜΩΤΟ!!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν. Ο Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου είναι το κόκκινο πανί που κανείς δεν αγγίζει, μιας και είναι οπαδοί της ολιστικής κινήσεως την οποία χρησιμοποιεί η goldman sachs. Κόκκινο πανί.
Τι λέει αυτή η εβραίικη θεωρία. Καταστροφή στα…
.

εθνικά νομίσματα, καταστροφή στις καλλιέργεις και στην ντόπια παραγωγή, καταστροφή του εθνικού πλούτου, κιμαδοποίηση μέσω των ηλιθίων εκπομπών στην τηλεόραση την οποία εν γένει ελέγχουν, αλλαγή πληθυσμών, καταστροφή της ιστορίας και επαναδόμησή της απ την αρχή όπως το θέλουν οι σιωνιστές που ελέγχουν το σύστημα.
Κορόιδα Έλληνες, βάλατε τον μεγαλύτερο προδότη να σας κυβερνάει, μαζί με τον γιεχωβά Παπακωνσταντίνου. Γι αυτό ο Αλαβάνος είπε να απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα σ᾿ αυτούς τους δύο αρχιπροδότες.
Και τώρα μια είδηση κορυφή. Δεν την έχετε ξανακούσει, ούτε θα σας την πούνε.
Πριν κάτι 2-3 μήνες οι Έλληνες εφοπλιστές από την Αγγλία, έδιναν 250 δις που χρωστάμε στο Παπανδρέου στο υπουργείο οικονομικών. Θα έφερναν τα καράβια βάζοντας την Ελληνική σημαία, με Έλληνες ναυτικούς μόνον, απλά για 6 χρόνια δεν θα είχανε καμμία επαφή με την εφορία. Αυτά τα μάθαμε μέσα από το υπουργείο οικονομικών.
Κάτι ανάλογο έκαναν και οι Κύπριοι επιχειρηματίες πριν μερικές εβδομάδες.
Αυτά που γράφονται είναι παραπάνω από έγγυρα. Είναι πέρα για πέρα αληθινά.
Οι αρχιπροδότες, οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας, αυτοί που υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, οι τέλειοι μειοδότες, είπανε ΟΧΙ.
Εντολή των εβραίων της goldman sachs;

greenshot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *