Κατάληψη στη Βιάννο για τη … διαίρεση της Άρβης

Το δημαρχείο της Βιάννου κατέλαβαν οι κάτοικοι της Άρβης ζητώντας να δοθεί λύση στο θέμα της … διοικητικής διαίρεσης που επέβαλε ο …

Καλλικράτης στο χωριό τους. Οι κάτοικοι εξέφρασαν για μια ακόμα φορά τη δυσαρέσκειά τους ζητώντας την ίδρυση τοπικής κοινότητας Άρβης απειλώντας ότι δεν θα προσέλθουν στις κάλπες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ένα μέχρι τότε δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημά τους για συνένωση της Άρβης με τη Νέα Άρβη.
Σε ανακοίνωση της, η επιτροπή αγώνα στρέφεται εναντίον του Δημάρχου Παύλου Μπαριτάκη αναφέροντας ότι παρά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις το αίτημα των κατοίκων δεν έχει ικανοποιηθεί ενώ αδιαφορία χρεώνει στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργο Δεικτάκη.
Η επιτροπή αγώνα στρέφονται και κατά του υπουργείου, καθώς όπως αναφέρει ενώ υπάρχει το νομικό πλαίσιο δεν ανοίγει τέτοια θέματα γιατί θα ξεσηκωθεί η Ελλάδα … Το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό. Ξεκινά από τον διφορούμενο χρησμό – απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Βιάννου. Ξέρουμε ότι αυτές μας οι ενέργειες ταλαιπωρούν συμπολίτες μας αλλά είναι η μόνη μας λύση αφού η ελληνική Βουλή συντάσσει και ψηφίζει νόμους που εφαρμόζονται κατά περίπτωση και ανάλογα με τα κέφια, ενώ εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε νομικούς συμβούλους να καταλαμβάνουμε δημαρχεία δρόμους ….και να ταλαιπωρούμε αλλά και να ταλαιπωρούμαστε.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *