«Φυσικό ταλέντο σπάνιας κοπής ως αφεντικό ο Κ.Καραμανλής»!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος την αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά έντεκα μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές και με έναν κρυφό καημό για το αφεντικό του Κώστα Καραμανλή που “επιβάλλεται” να επιστρέψει ξανά στην ενεργό πολιτική.
Το δεξί χέρι του πρώην προέδρου της ΝΔ με συνεχείς αναρτήσεις του σήμερα στο twitter και σε διάλογο ανταλλαγές φιλοφρονήσεων που ανέπτυξε με….
δημοσιογράφο αποκάλυψε την πίκρα για τον «νέο-ωραίο» Αντώνη και την αφοσίωσή του στον «παλιό που είναι αλλιώς» Κώστα.

«Εγώ», έγραψε, «ευτύχησα να έχω αφεντικό που είναι φυσικό ταλέντο σπάνιας κοπής, που έχει συνθετική σκέψη και αναλυτικές ικανότητες που κάνουν και στον μέσο άνθρωπο κατανοητό τι θέλει να πει…και είναι ανοικτός σε πειστικές και καλά τεκμηριωμένες προτάσεις”.

Λίγο πιο πριν πάντως, ο Ευάγγελος Αντώναρος άδραξε την ευκαιρία να ευλογήσει τα γένια του σχετικά με την διαπραγμάτευση που είχε κάνει ο ίδιος για την τηλεοπτική συζήτηση Καραμανλή Παπανδρέου το 2007 αλλά και να προειδοποιήσει για αποκαλύψεις…

”Κάποια στιγμή”, γράφει, “ θα πω — γιατί εγώ την διαπραγματεύτηκα — πως φτάσαμε σε αυτή τη συζήτηση…( κι ας μην την ήθελε το ΠΑΣΟΚ…)Κι άλλα πολλά που θα τα πούμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.

http://www.briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *