Μνημόσυνο στην μνήμη των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν στον Ρέντη.

Αφιερωμένο σε όσους αρνούνται να ξεχάσουν.

Μνημήσυνο στην μνήμη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, των αδικοχαμένων από τα όπλα των δολοφόνων, τελείται αυτή την ώρα στο σημείο όπου έγινε η εγκληματική ενέργεια. Η ώρα επιλέχτηκε για να συμπέσει με την αλλαγή της βάρδιας για να μπορέσουν οι συνάδελφοί τους απ’ την ομάδα ΔΙΑΣ να παρευρεθούν. Δεν αναφέρω επίσημους γιατί η ώρα είναι για να ….
τιμηθεί η μνήμη των δύο νέων αστυνομικών που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος. Έχει συγκεντρωθεί πάντως πλήθος απλών
πολιτών και φυσικά πολλοί συνάδελφοί τους. Υπάρχει και βιντεοκάμερα που πιθανόν θα δείξει στιγμιότυπα, δεν γνωρίζω αν είναι από τηλεοπτικό κανάλι και από ποιο.

http://ideopigi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 9.58..ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    άντε για άλλη μια φορά…πάμε όλοι μαζί ….έτοιμοι…..ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!! 9,30 γρήγορα πίσω στο γουρουνοστάσιο!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    9:24 Πού μόλις σε στριμώξουνε σε καμμιά γωνία για να σε πηδήξουνε η πρώτη σου σκέωη καί κίνηση είναι να πάρεις το 100 για να σε γλυτώσει! Εκτός καί αν είναι νέγροι γιατι τότε μάλλον σε … γεμίζει!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    άντε για άλλη μια φορά…πάμε όλοι μαζί ….έτοιμοι…..ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!! γρήγορα πίσω στο γουρουνοστάσιο!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ρε άπλυτοι επιδοτούμενοι και κρατικοδίαιτοι προδότες αριστεροί, γιατί βρίζετε νεκρούς; Κύριε Σφακιανάκη απο τη δίωξη ηλ.εγκλήματος, αυτό δεν είναι περιύβριση νεκρών;;; Δεν θα επέμβετε;;;;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ( Για τον…..ηρωα Αλέξη)Ελα μωρε το παιδάκι ( θεός σχωρέστο) αλλά ρε πούστη μου αυτό το …. τόσο καλό παιδί τι ήθελε στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ ; Πήγε σε μιά γιορτή μωρέ.Σε ποιά περιοχή; Στο Αγιο όρος; Ρε δεν μας χέζετε! ΤΡΙΧΕΣ ΜΑΛΛΙΝΟΒΑΜΒΑΚΕΣ.Ηρωας ο μελλοντικός ανάρχας; Τι να πώ; Εκεί καταντήσαμε!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΞΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΑ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΙΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΜΠΑΤΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ…4 ΤΑΞΙ ΟΛΟΙ ΚΙ' ΟΛΟΙ!!! ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ….ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ …. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    7:19 ΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    αναρχοπουστα 7.19 σκασε.θελετε τουσ μεταναστες γιατι σας πηδανε με λιγα λεφτα.πριν 20 χρονια σκυλιαζατε γιατι δεν σας πηδαγε ουτε σκυλος.βγαζετε τα τανκς απο τις παρελασεις για αυτο να ξερεις οταν ξανακουσεις ερπυστριες στην πολη οτιερχονται για εσας και απο πισω ψα βρισκονται χιλιαδες ελληνες.

    Reply
  11. ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    7"19 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΚΑΤΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΕΘΙΣΕΙΣ…….ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΕΙΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΣΕ ΤΙΜΗΜΕΝΑ
    ΧΩΜΑΤΑ…….ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    .Υπάρχει και βιντεοκάμερα που πιθανόν θα δείξει στιγμιότυπα, δεν γνωρίζω αν είναι από τηλεοπτικό κανάλι και από ποιο.
    Apo to CNN pou profanos tha anametadosei eikona stous dikous mas apergous tin Deftera.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΡΝΤΗΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΡΕ?

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ… ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ, ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΦΗΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΝΥΜΩΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *