Αδειες από Δημάρχους και Βουλευτές οι εξέδρες των καρναβαλιών, φέτος.

Οι Μούτζες, είναι ο μεγάλος φόβος των Πολιτικών και Δημοτικών αρχόντων από τους καρναβαλιστές, που μασκαρεμένοι θα παρελάσουν μπροστά από τις εξέδρες των επισήμων.
Είδη, κάτω από τον φόβο της μούτζας, πολλοί δήμαρχοι ανέστειλαν την παρέλαση των καρναβαλιστών για φέτος, άλλοι τοπικοί και πολιτικοί άρχοντες έχουν επιλέξει να μην ανεβούν καθόλου στην εξέδρα των επισήμων.
Όπως και να…
έχει, είναι δικαιολογημένος αυτός ο φόβος των μουτζών και του γιουχαΐσματος, των πολιτικών και δημοτικών αρχών, από τους μεθυσμένους καρναβαλιστές.
Μέχρι χθες η κοινή γνώμη ήταν εναντίων μόνο των 300 της Βουλής, όμως τώρα λόγο της κίνησης των Ιταλών δημάρχων να δωρίσουν τους μισθούς τους στην Ελλάδα, έχουν στοχοποιηθεί και οι Έλληνες δήμαρχοι λόγο του ότι δεν βρέθηκε κανένας να μιμηθεί τους Ιταλούς δημάρχους.
Ασφαλώς και είναι ντροπή για το σύνολο των Ελλήνων δημάρχων, το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας να μιμηθεί την πράξη των Ιταλών συναδέλφων τους.
Και βέβαια, δεν σώζετε η εθνική οικονομία από της 3000 χιλιάδες που είναι περίπου ο μισθός του δημάρχου, όμως η πράξη θα είχε την αξία της, μέσα σε αυτήν την μαυρίλα που έχει πλακώσει την Ελλάδα.
Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούνται οι μούτζες και τα γιαούρτια, όμως και η αγανάκτηση των πολιτών είναι ένα δικαιολογημένο γεγονός.
Νησιώτης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *