ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Δεν έχω κάτι εναντίον των Εβραίων. Ίσα ίσα, που τους θαυμάζω για τον οργανωμένο τρόπο με τον οποίο προωθούν τα συμφέροντά τους. Ούτε σατανιστές τους θεωρώ, ούτε καλύτερους ή χειρότερους από τους υπόλοιπους λαούς. Κάνουν ότι θα έκανε οποιοσδήποτε λαός. (ή άνθρωπος σε προσωπικό επίπεδο) Διασφαλίζουν τα…..
συμφέροντα τους.

Όμως τα συμφέροντα των Εβραίων, είναι αντίθετα με τα δικά μας συμφέροντα. Ιστορικά, όλοι οι λαοί που ευημερούσαν σε υπερθετικό βαθμό, ευημερούσαν εις βάρος άλλων λαών. Το ίδιο συνέβη με τους αρχαίους Έλληνες, με τους Ρωμαίους, με τους Βυζαντινούς με τους Μογγόλους, με τους Βενετσιάνους, τους Βρετανούς, τους Ισπανούς, τους Γάλλους.

Τώρα συμβαίνει με τους Εβραίους. Και έχουν τέτοια δύναμη, που μπορούν να κατηγορήσουν τους εχθρούς τους για αντισημιτισμό με νόμο (!), ενώ οι ίδιοι σκοτώνουν χωρίς τιμωρία χιλιάδες Παλαιστίνιους. Και η εξουσία τους είναι τόσο σκληρή όσο και όλων των προηγούμενων.

Ο Κάρολος Δαρβίνος στο έργο του “Η καταγωγή του ανθρώπου”, εξήγησε την έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε έναν Θεό (ισχύει ήδη από τα προϊστορικά χρόνια) εξελικτικά, ισχυριζόμενος ότι η πίστη στο Θεό μπορούσε να οδηγήσει μια φυλή σε επιβίωση ή αφανισμό.
Αν π.χ. μια φυλή πίστευε σε έναν Θεό ειρηνικό, που δίδασκε ότι οι άνθρωποι είναι παιδιά της φύσης και ότι είναι όλοι αδέρφια και ότι πρέπει να ζουν τον έρωτα και να εργάζονται τόσο όσο απαιτείται για την επιβίωση τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο, ενώ μια γειτονική φυλή πιστεύει ότι είναι η εκλεκτή φυλή ενός Θεού πολεμοχαρή, που ανταμείβει τους πιστούς του πολεμιστές με αιώνια ευημερία και ότι ο Θεός αυτός τους δίνει δύναμη στη μάχη, και η φυλή αυτή πιστεύει ότι οι άλλες φυλές είναι προορισμένες να την υπηρετούν, και έχει εξελίξει όπλα που η γείτονες τους ούτε καν φαντάζονται, το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα η δεύτερη φυλή θα εισβάλει στο χωριό της πρώτης, θα σκοτώσει τους άντρες, θα πάρει τα παιδιά και τις γυναίκες σκλάβους και θα κάψει το χωριό της πρώτης φυλής.

Η θρησκεία και η κουλτούρα ενός λαού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιβίωσή του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να κατηγορούμε τους Εβραίους, αλλά να δούμε πως θα αμυνθούμε απέναντι στην κυρίαρχη στρατηγική τους που είναι η εισαγωγή της πολύ- πολιτισμικότητας στα έθνη, η αφαίρεση της εθνικής συνείδησης με σκοπό να γίνουν ένας λαός με εθνική συνείδηση σε έναν κόσμο λαών χωρίς εθνική συνείδηση.

Είναι επιτακτική ανάγκη εμείς (οι άλλοι λαοί) να δούμε πως θα επιβιώσουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει. Με κατηγορίες κατά του εχθρού δεν κερδήθηκε κανένας πόλεμος. (Αν δεν το έγραψε ο Σουν Τζου μπορείτε να το χρεώσετε σε εμένα).

Αυτά προς προβληματισμό.

Δείτε και ένα ενδιαφέρον βίντεο για το θέμα.

Θαλαμοφύλακας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    παναης σωστα αυτα που λες συμφωνω απολυτα ακομα και αν το μεγαλυτερο μερος του κοσμου δεν μπορει να τα χωνεψει…

    Reply
  2. panais

    Και τελικά γιατί τα κάνουν όλα αυτά;Μήπως για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον "Μεσεία"τους;Αφού τον περιμένουν εδώ και χιλιάδες χρόνια!Καλά αφού ήρθε ο Χριστός!Ναι για όσους τον πιστεύουμε ήρθε σίγουρα και το "πληροφορούμαστε" αλλά για τους άλλους που δεν πιστεύουν στον Χριστό;Ε τότε καλά κάνουν(οι σιωνιστές) με τέτοια χάλια κατάσταση παγκόσμια(αφού οι ίδιοι την δημιουργήσαν),να περιμένουν τον "Μεσσία"είναι η "μοναδική"ελπίδα για τον κόσμο που δεν έχει σχέση μυστηριακή με τον Χριστό(και ο κόσμος δυστηχώς είναι μπόλικος μακράν του Χριστού),ε τότε ο "Μεσσίας"των Εβραιοσιωνιστών πάει γάντι για όλους….ε τότε καλά να τα δεχτείτε….η λύση είναι μία και μοναδική Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση!!!

    Reply
  3. panais

    Άρα Θαλαμοφύλακα εφόσον ψάχνεσε να βρείς ποιά είναι η άμυνα έναντι των Σιωνιστών Εβραίων η λύση υπάρχει αλλά όταν είναι βρώμικα και ασθενή τα μάτια μας δεν την βλέπουμε και μπροστά μας να είναι!!!Ποιός πολέμησε όσο ποτέ άλλοτε τους Εβραίους και Φαρισαίους;Ποιός πολιτισμός και ποία θρησκεία βάλλεται απο τους Σιωνιστές;Άν διαβάσεις τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών θα μάθεις πολλά…γιατί οι Σιωνιστές τα έχουν με τον Χριστιανισμό;Δεν τους αρκεί που Σταυρώσαν τον Χριστό και ακόμα ασχολούνται με τους πιστούς Του;Γιατί η Ορθοδοξία κάνει ζημιά στους Σιωνιστές Εβραίους;Μήπως τελικά ο ίδιος ο Θεός αναπαύετε μέσα στους κόλπους της Ορθοδοξίας και πουθενά αλλού;Μήπως οι Εβραίοι μ.Χτελικά πιστεύουν σε άλλον "θεό"και φυσικά όχι σε εκείνον που πίστευαν π.Χ;;;Εδώ προβληματιζόμαστε,όλοι μας,εδώ πέζουν κάποια σημαντικά ερωτήματα που όταν τα απαντήσουμε θα ξεκαθαρήσει το θολό τοπίο….

    Reply
  4. panais

    σωστός ο 10.47,εδώ παίζει ένα θέμα,αφού ήταν όντως αποδεδειγμένα Εβραίος γιατί σαπονοποίησε τα "καϋμένα"εβραιόπουλα;;;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ολα εντάξει ρε κύριοι το γαμώτο και το ερώτημα μου είναι: Που πήγε ο πνευματικός κόσμος που έχουμε? Ούτε στα κανάλια δεν βγαίνουν.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΕΛΟΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ
    ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…….
    "ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΘΗΚΕ..Η ΚΑΣΕΤΑ"
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
    ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΒΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΕΝΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΛΙΜΝΕΣ ΓΙΝΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    1.24 το να κατηγορουμε συνεχεια τους εβραιους και να ριχνουμε τα παντα σε αυτους σιγουρα δεν λυνει τα προβληματα μας..Αλλα ο κοσμος φιλαρακι δεν ειναι τοσο απλος και λογικος και μην μπαινεις παντα στο τρυπακι των ΜΜΕ δινοντας εξηγηση στα γεγονοτα που συμβαινουν γυρω μας με βαση την δικη τους εξηγηση…Εχεις αναρωτηθει ποτε ποιος δημιουργει τον κυριο ογκο προβληματων?Σιγουρα δεν ειμαστε εμεις,απλα αυτοι εκμεταλλευτηκαν την νοοτροπια του Ελληνα και επενδυσαν πανω της.Τελος το να κατηγορεις τους εβραιους δεν ειναι οπωσδηποτε αντισημητικο οπως σου μαθαν στο σχολειο οπως και το να μιλας για Ελλαδα δεν ειναι παντα φασιστικο οπως σου εμαθε η τηλεοραση.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ..ΒΡΕ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ??ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΕΙΑ…..ΣΩΣΤΟΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ..ΣΗΚΩΘΕΙ
    ΓΡΑΨΤΕ
    ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑΦΤΑΙΝΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΝΕΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
    ΑΧ ΤΙ ΧΑΡΑ ΠΗΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΞΑΝΑ …ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    μα τι πονηρη φατσα εχει αυτη… μια εικονα χιλιες λεξεις…κοψε φατσα να βγαλεις συμπερασμα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *