ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κάθεται στο γραφείο του, και μέσα στη βαρεμάρα του, αποφασίζει να καθαρίσει επιτέλους τα ντουλάπια του. Βγάζοντας ένα σωρό φακέλους, φυλλάδια από πιτσαρίες και άχρηστα χαρτιά, βλέπει μπροστά του ένα λυχνάρι μέσα στη σκόνη.

“Ωραία αντίκα! Θα το πάρω να το βάλω πάνω……
από το τζάκι του σπιτιού μου” σκέφτεται, και το παίρνει μαζί του.
Στο σπίτι, εκεί που το καθαρίζει από τη σκόνη και το γυαλίζει, ξαφνικά ένα τζίνι πετάγεται μπροστά του.
“Μπορείς να πραγματοποιήσεις 3 ευχές σου!” του λέει το τζίνι επιβλητικά
“Θέλω μία μπύρα και δυο γύρους αμέσως τώρα!” και πριν προλάβει να τελειώσει, ΠΑΦ!! μπροστά του δυο λαχταριστά τυλιχτά σουβλάκια και ένα τεράστιο ποτήρι μπύρα.
Αφού τα καταβροχθίζει μετά βουλιμίας, λέει:
“Τώρα θέλω να βρεθώ σε ένα τροπικό νησί, με πανέμορφες γυναίκες!” και ΠΑΦ!! αμέσως βρίσκεται σε ένα νησί με πανέμορφες να τον περιτριγυρίζουνε και να τον χαϊδεύουνε.
Σκέφτεται και την τρίτη του επιθυμία προσεκτικά, και λέει:
“Θέλω να μην ξαναδουλέψω ποτέ στη ζωή μου!” και ΠΑΦ!! ξαναβρίσκεται πάλι στο γραφείο του…

Ελληνας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    βλεπετε τη μας εχουν κανει, να τρωγομαστε μεταξυ μας και αντι να χαμογελασουμε απο το ανεκδοτο που αυτος ειναι ο σκοπος του,πυροδοτησε κοντρα και τωρα τη γινετε, μας παιζουν και στο στοιχημα καποιοι και κερδιζουν στη πλατη μας ενω εμεις ειμαστε ετοιμοι να φαγωθουμε κι αλλο για να κανουμε στανταρ το σημειο να βγαλουν λευτα οι αλλοι και μεις να πεινασουμε στο τελος

    Reply
  2. Ανώνυμος

    μπραβο τη σκεφτηκατε πολυ την παπαρια
    αλλα ακουτε τα πουλημενα ΜΜΕ και νομιζετε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι φταινε για ολα και αναπαραγετε την προπαγανδα
    αλλα δεν εχετε και πολυ μυαλο η ειστε βαλτοι
    και δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος

    Reply
  3. Ανώνυμος

    29 Νοεμβρίου 2010 2:52 μ.μ.
    ειμαι δημοσιος υπαλληλος
    να σε παρω μαζι μου για μια ωρα στη σουλεια μου???
    θα αντεξεις ή θα κανεις κακα σου???????
    δεν θα σε παρω βραδυ που ειναι πιο δυσκολα
    μεσημερι θα παμε
    για μια ωριτσα μονο
    και αν θες παραγωγικοτητα που λεει ο κολοχοντρος παρε τσιγκελακι μαζι να πλεξεις κανενα πουλοβερ
    μου αρεσει ομως που ειπε μια παπαρια το ζωο και τρεξαν μερικοι να πιπιλησουν την καραμελα
    απλα σκεψου οτι αν εμενα μου κοψουν τον μισθο,θα σταματησω να ψωνιζω
    αρα εσενα θα σε απολυσουν
    εγω κουτσα στραβα θα την βγαλω
    εσυ χωρις δουλεια τι θα κανεις????????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    λεφτα υπαρχουν
    λαθρομεταναστες υπαρχουν
    μουσουλμανοι υπαρχουν..
    ….
    ….
    και οσο υπαρχουν ….ακες σαν εσας..
    θα πολλαπλασιαζονται…
    αυτο ξερω εγω
    γιατι απο μελετη στατιστικων
    και θεωριες πατε καλα
    αλλα απο εργα …αματα..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    φίλε 3.28 έχεις δίκιο αλλά σου ξεφεύγει μία λεπτομέρεια. τα δημιουργήματα (Δ.Υ.) κατάφεραν να ξεπεράσουν τους δημιουργούς. όταν κατάλαβαν την δύναμη τους κατάφεραν να θέσουν σε ομηρία όχι μόνο τους δημιουργούς τους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. ναι φίλε πολιτικέ με έβαλες σε μία θεσούλα να παίρνω 3 κι 60 και γι αυτό σε ψήφισα. τώρα όμως για να σε ξαναστηρίξω θα βάλεις και τα παιδάκια μου και τον ξάδελφο και φυσικά και τον κουμπάρο. και που είσαι τα 3 κι 60 φτάνουν για ψωμί μόνο, για το παντεσπάνι τι θα κάνουμε? και που είσαι μην πεθάνουμε και στην δουλειά. θα μας λουφάρεις και λίγο…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Δεν θα φέρω επιχειρήματα για το αν δουλεύουν ή όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει γιατί είναι υπεράριθμοι και γιατί αμοίβονται καλά και σχετικά ξεκούραστα; Όχι προφανώς γιατί το ζήτησε ο παλαιός υπάλληλος επειδή δούλευε πολύ. Ούτε ο διευθντής ίσως… Αν ξετυλίξετε λοιπόν το κουβάρι που θα καταλήξετε; Καλά το φανταστήκατε: Τα κόμματα δυνάμωσαν και διαιωνίστηκαν γιατί βόλεψαν. ΜΟΝΟ αυτά και όσοι τα προωθούν είναι υπεύθυνοι αν υπάρχουν αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μην αναλλώνεστε λοιπόν σε καυγάδες μεταξύ σας. Υπάρχουν τα μιάσματα οι πολιτικοί να ξεσπάσετε. Κάντε τους αυτούς και τα τσιράκια τους να ντρέπονται και γιατί όχι να φοβούνται να δουν το φως του ήλιου. Ματώνουν και αυτοί πιστέψτε το.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΙΔ. ΥΠ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ……….ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Παρτε φορα να μας βαρεσετε κοροιδακια,χα χα χα χα χα χα χα χα , θα υποφερετε ρεεεεε με τα μυαλα που κουβαλατε θα πεσει πολυ πεινα χαζουληδες………………….μη σας παραμυθιαζει το MEGA και ο Γιωργακης βρε ζωακια,θα σας εξοντωσουν τελειως δεν το βλεπετε??? ΚΟΡΟΙΔΑ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ρε συ, ο 2.25, πρέπει να είσαι πολύ καραγκιόζης. το 90% τουλάχιστον είστε άχρηστοι κηφήνες. νομίζετε ότι δουλεύετε. αν πηγαίνατε στον ιδιωτικό τομέα δεν θα αντέχατε ούτε μήνα. και τις παπαριές περί αλληλεγγύης αφήστε τες καλλίτερα γιατί τόσα χρόνια όλους εμάς μας είχατε γραμμένους στα παπάρια σας. τώρα που νιώθετε ότι το πάρτι τελειώνει μας θυμηθήκατε? εμείς τουλάχιστον μάθαμε να δουλεύουμε και να ζούμε με λιγότερα. εσείς θα ζοριστείτε. και είμαι περίεργος όταν όσοι από εσάς απολυθούν, πρώτα ο Θεός, όντας τεμπέληδες με την βούλα, προσπαθήσουν να βρουν δουλεία στον, καταραμένο, ιδιωτικό τομέα ποιός θα τους προσλάβει?

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Σκλάβοι εναντίων δούλων !!!!
    Και γέλια τα αφεντικά.

    Αν και ο ανεκδοτάκιας δεν θα έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του. Από τα αφεντικά θα είναι.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΟΛΟΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ωραια παπαρια,,,,,σκεφτηκες πολυ για να τη γραψεις??? ΙΔ. Υ. ΕΙΣΑΙ? Σε εχει παραμυθιασει και σενα ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ Δ. Υ. ? Απο σενα θα ρουφηξει πρωτα το αιμα ρεεεεεεεεεεεε ξυπνα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *