Φίλε αριστερέ πόσους χρυσαυγίτες δημιούργησες σήμερα; Του Μπετόβλακα

Βλέπω στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και ανατριχιάζω. Τι έγινε και γέμισε ο τόπος ακροδεξιούς. Ποιος τους ώθησε σε αυτά τα μονοπάτια; Εσύ αγνέ φίλε της Αριστεράς το έκανες αυτό! Εσύ ο αγνός αριστερός με την καθοδήγηση των ηγετικών συντρόφων σου που από το 1974 μας φλόμωσες στις μπούρδες…

Προσωπικά δεδομένα για να γλυτώνουν οι απατεώνες, την στιγμή που και ο τελευταίος υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας ή τράπεζας έχει πρόσβαση στον Τειρεσία και βλέπει ταυτότητα, ΑΦΜ, διεύθυνση τι δάνεια έχεις, πόσες κάρτες έχεις , πόσα χρωστάς και που τα έχεις ξοδέψει.

Απαγορεύεις στην αστυνομία να χρησιμοποιεί κάμερες ή για να το κάνει θέλει χίλιες δυο εγκρίσεις την στιγμή που οι δρόμοι σε όλη την Ελλάδα είναι γεμάτοι από δαύτες και μάλιστα οι κασέτες είναι στα χέρια ιδιωτών.

Ευνούχισες την Αστυνομία. Κατάργησες την Χωροφυλακή για να έχεις μία Αστυνομία και έφτιαξες Αστυνομία, Ειδικούς φρουρούς, Συνοριακή Αστυνομία, Οικονομική Αστυνομία.

Έφτιαξες νόμους που σέβονται απόλυτα τα δικαιώματα των παρανόμων και των εγκληματιών. Έφτιαξες τέτοιες ποινές που κανείς δεν πάει φυλακή και αν πάει με κάποια ευνοϊκή ρύθμιση βγαίνει έξω και με ανάγκασες να βάλω εγώ συναγερμό και κάγκελα στο σπίτι μου, λες και είμαι εγώ ο φυλακισμένος.

Έφτιαξες το πανεπιστημιακό άσυλο και στην ουσία ο μοναδικός χώρος που δεν μπορεί καν να πει κάποιος την όχι αριστερή γνώμη του είναι εκεί.

Έδωσες ασυλία στους συντρόφους σου υπουργούς, βλέπε Άκη, Μαντέλη, Τσουκάτο για να μπορούν να κλέβουν με την ησυχία τους.

Έφερες στην χώρα όλο το Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές και όποιον άλλο γούσταρε και το αίτημα σου ήταν να τους κάνεις όλους νόμιμους αρά μόνιμους.

Τώρα θα μου πεις ότι δεν κυβέρνησε η Αριστερά αλλά το ΠΑΣΟΚ! Σωστά! Στο ΠΑΣΟΚ αποκαλούνται σύντροφοι όπως και εσείς. Οι μεταγραφές μεταξύ σας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Να σου θυμίσω το αστέρι του πολυτεχνείου πρώην αρχηγό του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και σημερινή επίτροπο στη Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολάτρευτη κυρία Δαμανάκη.

Η επίσημη αριστερά στην χώρα μου θυμίζει τον πάγκο ποδοσφαιρικής ομάδας (ΠΑΣΟΚ) που σηκώνει τους παίκτες όταν έχει πρόβλημα. Αλησμόνητοι οι έρωτες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Άλλωστε εσύ αριστερέ τι ζήταγες όλα αυτά τα χρόνια; Ότι έκαναν οι σύντροφοι σου του ΠΑΣΟΚ αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό! Περισσότερες παροχές με δανεικά, περισσότερη ασυδοσία- ελευθερία την λες εσύ, περισσότερο κράτος άρα και περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους.

Περίμενες ότι δεν θα αντιδρούσε ο νομοταγής πολίτης. Ο νοικοκύρης που με τον ιδρώτα του προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του;

Εσύ τον έκανες Χρυσαυγίτη και ακροδεξιό. Πρόσεξε προς το παρών απλά αντιδρά. Μην παίζεις όμως με την φωτιά!

Ο λαός μας λέει ότι όποιος παίζει με την φωτιά ή καίγεται ή καίει τους άλλους!!!

Μπετόβλακας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *