Αναμένονται απολύσεις συμβασιούχων λόγω “Καλλικράτη”


Χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων ορισμένου χρόνου έρχονται στο Δημόσιο Τομέα, από τις καταργήσεις ή συγχωνεύσεις εκατοντάδων Οργανισμών και ΔΕΚΟ, καθώς και Δημοτικών Επιχειρήσεων λόγω “Καλλικράτη”.
Οι τελικές αποφάσεις για την συγχώνευση αλλά και την κατάργηση Δημοσίων Οργανισμών, αναμένεται να ληφθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος και του υφυπουργού Οικονομικών, Φ.Σαχινίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Την Τετάρτη, συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο για τον “Καλλικράτη” και θα δοθεί στη δημοσιότητα και το χωροταξικό. Ήδη έχει καταρτιστεί συγκεντρωτικός κατάλογος με τις υπηρεσίες που θα συγχωνευθούν ή θα καταργηθούν.
Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοινώθηκε η κατάργηση …

… των 55 Τοπικών Κέντρων Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ στο υπουργείο Υγείας προτάθηκε η συγχώνευση προνοιακών ιδρυμάτων και νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Συγκεκριμένα, καταργούνται με απόφαση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνας Μπατζελή τα 55 συνολικά Τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΤοΚΑΑ) σε ολόκληρη τη χώρα.
newstrap

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *