«Τέλος ο μήνας του μέλιτος! Στην Αθήνα για τα Ελγίνεια η Αμάλ»

Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε! Δύο βδομάδες μετά το γάμο της με τον καρδιοκατακτητή του Χόλυγουντ Τζορτζ, η Αμάλ Κλούνεϊ έφτασε στην Αθήνα για να συμβουλεύσει την Αθήνα πώς να διεκδικήσει από τη Βρετανία την επιστροφή των Ελγινείων Μαρμάρων.

Η Αμάλ Κλούνεϊ – όπως αναφέρεται στην Daily Mail – φτάνει στην Αθήνα για συνομιλίες αναφορικά με την επιστροφή των Ελγινείων Μαρμάρων.

Ντυμένη με λευκό σακάκι και χακί μπλουζάκι εμφανίστηκε σε καλή διάθεση.

Θα έχει συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση, (σσ σήμερα βλέπει τον Υπουργό Πολιτισμού και αύριο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά) όσον αφορά την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, τα οποία βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.

Στην Daily Mail σημειώνεται επίσης ότι νωρίτερα φέτος και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήρε θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα υπέρ της ελληνικής πλευράς

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η κα Κλούνεϊ εμφανίστηκε σε καλή διάθεση και ιδιαίτερα φιλική με το προσωπικό της British Airways στο αεροδρόμιο του Χίθροου ενώ μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα, μονοπώλησε την προσοχή των ΜΜΕ.

Η 36χρονη δικηγόρος φτάνει στην Αθήνα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μόλις δύο βδομάδες μετά τον γάμο της στην Βενετία, ο οποίος κόστισε περίπου «8 εκατομμύρια λίρες»…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *