Σε Μουσείο τον…χορό των κανίβαλων!

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com

ΕΙΧΕ τα πρωτοπαλίκαρά της η Χούντα, τους «πιστούς» και κόλακες, διέθετε στρατιές χαφιέδων και πρακτόρων, είχε και τους βασανιστές! Μια τάξη ανθρωποειδών που τυράννησαν κρατουμένους γιατί το’ νιωθαν είτε γιατί τους υποχρέωναν, τους απειλούσαν. Τους ενέπνεε η ατμόσφαιρα, τους ενεθάρρυνε το…..
καθεστώς, το απαιτούσε η «επανάσταση».

ΗΡΘΕ η ώρα να δικαστούν οι κανίβαλοι και ζάρωσαν δίκην όρνιθας. Το ’ξεραν πως η δημοκρατία δεν εκδικείται κι αναθάρρησαν. Αγόρευσαν συνήγοροι, οι δικαστές συσκέφθηκαν και η απόφασή τους ταίριαζε στο κλίμα της μεταχουντικής αβεβαιότητας, με το «Καραμανλής ή τανκς» στον αέρα και τον ηρωικό Μουστακλή μισοπεθαμένο απ’ τα χτυπήματα. Έξω Θεοφιλογιαννάκοι και Χατζηζήσηδες, σακάτηδες τα θύματα και ξανά προς τη δόξα. Με «νοσταλγούς»…εν ενεργεία. Με το μάτι, ακόμα και σήμερα(!) να ψάχνει για τανκς στους δρόμους και το αυτί στημένο για εμβατήρια. Τα φόρτωσαν, λοιπόν, στους πρωταίτιους και καθάρισαν. Όπως οι εγκληματίες της ναζιστικής θηριωδίας έδειχναν το…αρχηγό και μόνο.

ΔΕΝ βρήκαν το δίκιο τους τα θύματα της φάλαγγας, δεν «έδωσαν τη χούντα στο λαό» τα δικαστήρια. Όλα βολικά και ο καιρός περνούσε. Δεν είχε δα συμβεί και τίποτα…Τι κι αν τα δυο «λουλούδια» είχαν δείρει, στην Ασφάλεια, όσο τραβούσε η ψυχή τους; Μάλιος και Μπάμπαλης χάρηκαν το φως του Ήλιου ως την ώρα που πρόβαλε η κάννη του εξάσφαιρου στο μισοσκόταδο. Θεία δίκη; Όχι. Ανθρώπινη και «ελλιπής», ωστόσο, δικαιοσύνη με την τρέχουσα ηθική, πέρα και μακριά από αγορεύσεις και…γουνάκια.

ΤΟΥΣ χαρίστηκε η Πολιτεία, ας μην τους χαριστεί η Ιστορία. Αν βρεθείς π.χ. στο Άουσβιτς, θα μετρήσεις επισκέπτες απ’ τα πέρατα της γης. Όλα ανοικτά και οι (σημερινοί) Γερμανοί δεν κρύβουν τίποτα(!). Εδώ, στην Ελλάδα που βίασαν ντόπιοι φασίστες για να παραδώσουν αλυσοδεμένους δημοκράτες στα «σκυλιά», τόσο…ντραπήκαμε για το ΕΑΤ-ΕΣΑ που το κατεδαφίσαμε! Για να χαθούν οι μνήμες της θηριωδίας «εν ειρήνη» και τ’ αχνάρια των κανίβαλων. Μια πρεμούρα των πρωταγωνιστών της (στημένης) εθνικής συμφιλίωσης και της λήθης που παραπέμπει στη στάχτη των φακέλων της «Χαλυβουργικής».

ΟΧΙ…κυραΚώσταινα των ηρωισμών και των αθλιοτήτων. Συντήρησε τ’ απομεινάρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ και το «πλυσταριό», φτιάξ’ τα ΜΟΥΣΕΙΟ και προχώρα με το κεφάλι ψηλά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ…ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1968..ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ;
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ..ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    nikolaidi staliniko guruni synexizeis ti geloia mpolsevikiki propaganda sou vlepo…
    eseis oi komunistes eiste oi extroi tou elinikou laou kai oxi i xounta
    zito i xounta!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Φιλε 11:54 π.μ. με την αδεια σου θα αναδημοσιευσω και σε αλλα ιστιολογια το σχλιο σου.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ?ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.Ο ΦΡΥΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ.ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΑΝΕ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ 80΄ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΤΕΛΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΖΑΙΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΚΟΛΙΑ,ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τι να αποσύρουμε ρε φίλε 12¨46?Το πληθωριστικό χρήμα??ΤΟ ΧΑΡΤΙ?ΓΙΑΤΙ για τα λεφτά μας αντίκρισμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον..Θα τους απαλλάξουμε και απο την έννοια οτι μας χρωστάνε τις καταθέσεις μας,αν κάτι γίνει..Νομίζεις οτι οι τράπεζες λειτουργούν με τα ευρώ τα δικά μας?Χαρτονόμισμα δεν συναλλασουν μεταξύ τους!¨ΟΛΑ ηλεκτρονικά είναι.Σε εμάς δίνουν απλά χαρτιά καλοτυπωμένα να έχουμε να παίζουμε και οι πολυεθνικές που ελεγχουν ΟΛΕΣ τις τράπεζες μαζέυουν το πραγματικό πλούτο!(ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ!)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    7 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

    ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

    Reply
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΗΣ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ , ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΒΑΣΑΝΑ ΔΙΚΑΣΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΑΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΫΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΗ ΑΝΕΡΓΟΙ !
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΑΝ! ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ!

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ!ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ!!!!

    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΝΘΕΙ!
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !

    ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !
    ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!

    Reply
  8. Γιωργος Ξενιος.

    Δηλαδη ρε Νικολαιδη τωρα ειναι τα πραματα καλητερα απο τοτε .Α νομιζεις οτι η Ελλαδα εχει Δημοκρατια τωρα και οι ανθρωποι που λενε οτι ειναι προοδευτικοι (ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ) οχι κυριε θα προτιμουσα την ΧΟΥΝΤΑ γιατι τους μονους που κυνιγισε ηταν τους πρακτορες της USSR. Και οχι Κυριε Νικολαιδη θα προτιμουσα να ΣΟΠΕΝΕΤΕ παρα να κοκορευεστε . Αυτα τα αδια μυαλα μας εχουν φερει εδω γιατι η κακια ΧΟΥΝΤΑ μας παρεδωσε μια Ελλαδα με σχεδον μιδεν χρεος και τωρα πιασαμε πατο.Για αυτο θα ποτιμουσα να κανετε ενα πιο σοβαρο σχολοιο και να ανιξετε πλεον τα στραβα σας να διτε την ΑΛΗΘΕΙΑ .Τα χρονια της ΧΟΥΝΤΑ και αυτων των ανθροπων που κατηγοριτε ηταν ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ τα νουμερα ειναι τα αδιασιστα στοιχεια . Τα δε υπολιπα ειναι για να δυχνουμε το μοισος μας σε αυτους γιατι ηταν πολυ καλητεροι απο τους δικους σας .Να στε καλα Κυριε Νοκολαιδη.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Το ΕΑΤ/ΕΣΑ μεταλλάχθηκε(κλικ) στην νεοταξίτικη GESTAPO του ΕΛΙΑΜΕΠ και των διαφόρων καλοταϊσμένων χωματερών και αποθετηρίων σκέψεις που με πολύ λογισμό, συμπλεγματική μανία βυσσοδομούν κατά της Ελλάδας. Πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα προσπαθώντας να κάνουν τους Έλληνες αντικείμενα χωρίς μνήμη, χωρίς παρελθόν και μέλλον, κατακάθια δουλοπαροίκων της νέας φεουδαρχίας της Νέας Τάξης.
    Οι συμπλεγματικοί σκυλάνθρωποι αγράμματοι υποδεκανείς της ΕΣΑ που έπαιζαν μπάλα με το σώμα του Ανδρουλάκη — Μίμη δεν σε πονάνε πλέον οι κατεστραμμένοι αυχενικοί σου σπόνδυλοι; — κλονοποιήθηκαν στα σημερινά νεοταξίτικα σκυλιά του Παβλόφ, Δήμου, Σωμερίτη Μανδραβέλη, Βερέμη, Πρετεντέρη, Δραγώνα, Λιάκο……., που γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία.
    Σήμερα, 42 χρόνια μετά, τα δεκανίκια της Νέας Τάξης έχουν επιβάλλει στους Ελληνες την πλέον στυγνή δικτατορία που θέλει να καταργήσει κάθε εθνική συγκρότηση και συλλογική υπόσταση και να μας ρίξει πίσω σε μία νέα αποικιοκρατία με σύγχρονο μανδύα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *