ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Η κατάσταση ξέφυγε τελικά σχεδόν από κάθε έλεγχο στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Οι άντρες των ΚΕΑ , του Λιμεναρχείου και οι Αστυνομικοί στην Πύλη εισόδου του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας σηκώνουν πραγματικά τα χέρια ψηλά και κάνουν έκκληση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για βοήθεια πριν θρηνήσουμε θύματα.

Μάχες σώμα με σώμα είχαμε και το απόγευμα της Παρασκευής.
Για 4 ολόκληρες ώρες, από τις…..
21.00 έως και πριν λίγο (12.30), δύο ομάδες λαθρομεταναστών των 300 και 100 ατόμων αντίστοιχα, έκαναν συντονισμένες επιθέσεις κατά των Λιμενικών, των ΚΕΑτζίδων και των Αστυνομικών στο Λιμάνι.
Τα 400 άτομα , χωρισμένα σε 3 ομάδες, έκαναν επιθέσεις στην πύλη εισόδου του Λιμένα Εξωτερικού η πρώτη, ενώ η δεύτερη έκανε επιθέσεις από την πλευρά της προβλήτα 1 (περιοχή Πετρέλαια)!
Η τρίτη ομάδα, η οποία αποτελούνταν από 100 περίπου ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, επιτέθηκαν στον επιβατικό σταθμό, σπάζοντας αμάξια και κλέβοντας το περιεχόμενό τους, από τους οδηγούς – τουρίστες, οι οποίοι είχαν σταματήσει στο σημείο προκειμένου να βγάλουν τα εισιτήριά τους.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ!!!

Αποτέλεσμα των νέων επιθέσεων ήταν να τραυματιστεί από πέτρα στο πόδι, ευτυχώς ελαφρά, ένας άντρας του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Λιμεναρχείου της Ηγουμενίτσας.

Για πόσο όμως θα έχουν την τύχη τα παιδιά να τραυματίζονται ελαφρά; Και για πόσο θα καταφέρνουν να διατηρούν την ψυχραιμία τους όταν βλέπουν 100άδες λαθρομετανάστες, εκτός ελέγχου αλλαλάζοντας, να τους επιτίθονται καθημερινά πλέον, με πέτρες, καδρόνια και σιδηρολοστούς.

Και μέσα στην εμπόλεμη κατάσταση που αντιμετώπιζαν, τα “τσακάλια” των ΚΕΑ εντόπισαν και σταμάτησαν και νέο φορτίο με περίπου 300.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα, (Κάντε ΚΛΙΚ)

ενώ εντόπισαν σε κρύπτη, στο ντεπόζιτο καυσίμων, 2 λαθρομετανάστες που είχαν κρυφτεί εκεί για να περάσουν τον έλεγχο στην πύλη του Λιμανιού. (Κάντε ΚΛΙΚ)

Και όλα αυτά τα καταφέρνουν τα παιδιά στο Λιμάνι, χάρη στην δική τους αυταπάρνηση και τον υψηλό επαγγελματισμό και το θάρρος τους.

Που είσαι κ. Υπουργέ;
Τσακίσου και έλα να προστατεύσεις τα “παιδιά” σου.
Αλλά δεν τολμάς να πατήσεις το πόδι σου στην Ηγουμενίτσα.
ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!

Α ΡΕ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…..

Βαγγέλης Αναστασίου

ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2

http://892fm.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Απέλαση όλων λέμε. Αν δεν θέλουν, μήπως πρέπει να κάνουμε αυτό που αρμόζει στους εισβολείς; Πέταγμα στη θάλασσα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η Ελληνικότητα δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία,σου θυμίζω ότι ο χριστιανισμος επιβλήθηκε στους Έλληνες!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΛΥΝΣΑΡΙΣΜΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Συμφωνω μαζί σου 10:02 αλλά οι εβραίοι που μας κυβερνούν αλλά έχουν στο μυαλό τους… Μην ξεχνάς ότι άνοιξαν τα σύνορα χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Και όπως έχει πει και κάποιος μεγάλος ανθέλληνας τους έλληνες με 2 τρόπους μπορείς να τους ''ξεσκίσεις''. Είτε αλλάζοντας τη θρησκεία τους, είτε βάζοντας ξένους στη χώρα μας. Τα έχουν πετύχει και τα δύο Στόχος τους είναι να μας μπασταρδέψουν και να χάσουμε την ελληνικότητά μας. Μόνο που αυτό δεν θα το πετύχουν πότε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ?

    ΜΗΠΩΣ ?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ….ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ…………

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΙΟΛΗ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΡΕΛΑ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *