Γεωργιάδης προς γιατρούς: Πλήρης απασχόληση και δεν απολύεστε

Την πρόθεση του υπουργείου να προχωρήσει σε νέες συμβάσεις εργασίας για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. …

«Αφού δεν θέλετε καμία απόλυση, τότε ελάτε όλοι στο ΕΣΥ ως πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με το μισθό και το ωράριο του ΕΣΥ, θέλετε;» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο» απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ.
Η πρόταση προκάλεσε την αντίδραση των γιατρών που κάνουν λόγο για έμμεσο αποκλεισμό από το νέο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Αν επιλεγεί τελικά αυτό το σχέδιο, η αξιολόγηση και μοριοδότηση των γιατρών θα γίνει ανάλογα με τα χρόνια εργασίας αλλά και με τα εργαστήρια και τις εργασίες που έχουν συμμετάσχει.
Ο υπουργός εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στους απεργούς κυρίως για το θέμα των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας κατηγορώντας τους ότι «μπροστά στο συνδικαλιστικό σας μένος, δείξατε παγερή αδιαφορία για συνανθρώπους σας και αυτό σας χαρακτηρίζει» με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ να τον κατηγορεί με τη σειρά του για «λαϊκισμό».

Πηγή: Εθνος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *