Τη Δευτέρα η ανακοίνωση

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει να τρέξει τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να ολοκληρώσει ο συγκεκριμένο τεχνικός διευθυντής τις υποχρεώσεις του, στην οποία που εργάζεται, προκειμένου στη συνέχεια να τον παρουσιάσουν επισήμως.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα και ήδη έχει ξεκινήσει να ενημερώνεται για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και για την εφετινή πορεία της ομάδας.

Αμέσως μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα τρέξει το νέο του νέου τεχνικού, ενώ θα ασχοληθεί και με τις περιπτώσεις των παικτών, που απασχολούν μετεγγραφικά τους «ασπρόμαυρους». Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να υπάρξει ένα πλάνο τριετίας με τον συγκεκριμένο τεχνικό διευθυντή και θα προσπαθήσουν να τον στηρίξουν, έτσι ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο, χωρίς προβλήματα.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης φέρεται να είχε προτείνει τον συγκεκριμένο στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τελικά κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση, μετά και από τα όσα συζήτησε και με τον γιο του, Γιώργο. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα ελέγχει και τη δουλειά, που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *