Χρυσή Αυγή: Απάντηση στον ανθέλληνα Μουίζνιεκ

Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε για μία ακόμη φορά από πού πηγάζει η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Πριν από λίγες ώρες…

ο ανθέλληνας επίτροπος Μουίζνιεκ, που τρέφει αστείρευτο μίσος για τον ελληνικό λαό και το Εθνικιστικό Κίνημα, έδωσε νέες εντολές στους υποτακτικούς του: “Η Χρυσή Αυγή πρέπει άμεσα να τεθεί εκτός νόμου”. Καμία σημασία δεν έχει για τους ξένους κατακτητές η λαϊκή ετυμηγορία. Καμία αξία δεν έχει το φρόνημα ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.

Θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, γιατί είναι η τελευταία εστία εθνικής αντίστασης ενάντια στην ανθελληνική τους πολιτική. Αγωνιζόμαστε για μία ανεξάρτητη και ισχυρή Ελλάδα, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές Ελλήνων. Κανένας Μουίζνιεκ και κανένας Σαμαράς δεν μπορούν να καταλύσουν το Σύνταγμα και να απαγορεύσουν την λειτουργία ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. 

Η Χρυσή Αυγή είναι αδύνατο να σταματήσει τον εθνοσωτήριο αγώνα της, γιατί αποτελεί πλέον ένα κίνημα πανελλήνιο με βαθιές ρίζες σε εκατομμύρια ψυχές Ελλήνων σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *