ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με αποκλειστικό θέμα τη “ΣΟΚΟΛΑΤΑ”  προκηρύσσεται από το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σε  συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μίας μεγάλης ομαδικής  έκθεσης στη Γκαλερί του Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας,  το οποίο θα δημιουργηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στο…
Διεθνές
Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσει τη λειτουργία  του από την 79η ΔΕΘ.

Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων είναι η 13η Αυγούστου 2014, ενώ η συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε  κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία.

Από τη διοργάνωση δεν τίθεται κανένας περιορισμός ως προς το  ύφος, το περιεχόμενο και τα λοιπά χαρακτηριστικά ή δομικά  στοιχεία των φωτογραφιών που θα υποβληθούν.

Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον Επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, Εικαστικό – Φωτογράφο και  μέλος του ΔΣ του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα θα έχουν ανακοινωθεί και τα βραβεία.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 13 Αυγούστου τις φωτογραφίες τους (αποστολή με email, αρχεία jpeg, με μέγεθος περίπου 10Χ15 cm, στα 300 dpi)
στο katselis@the.forthnet.gr (προαιρετικά όσοι θέλουν μπορούν να συνυποβάλουν)

– Τίτλο της κάθε φωτογραφίας ή της σειράς φωτογραφιών τους στα Ελληνικά (και στα Αγγλικά εάν υπάρχει).
– Κείμενο που να περιγράφει την δουλειά μέχρι 150 λέξεις στα Ελληνικά (και στα Αγγλικά εάν υπάρχει).
Τα έξοδα της εκτύπωσης των φωτογραφιών έχουν εξασφαλιστεί από χορηγό και έτσι οι φωτογράφοι, αφού τους ανακοινωθεί πως έχουν επιλεγεί για την συμμετοχή τους στην έκθεση, αποστέλλουν τα προς εκτύπωση αρχεία στον επιμελητή της έκθεσης, με την απόλυτη δέσμευση πως δεν θα χρησιμοποιηθούν αλλού πέραν της εκτύπωσης και της προβολής της έκθεσης σε διάφορα μέσα.
Όποιος φωτογράφος δεν επιθυμεί να παραδώσει τα αρχεία του, αποστέλλει έτοιμες προς ανάρτηση τις εκτυπώσεις του, ενώ εξυπακούεται πως η πνευματική ιδιοκτησία των έργων παραμένει στους δημιουργούς τους.

Πληροφορίες:

Καρκατσέλης Βασίλης,
τηλ 6942860890 και katselis@the.forthnet.gr και στο www.fkth.gr.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ή ΑΡΧΕΙΩΝ
(ΜΟΝΟ ΜΕ COURIER)
ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βογατσικού 14, Θεσσαλονίκη, 54622, Τηλ. 6942 860 890

Φωτογραφία ανάρτησης: Γιώργος Ζαρζώνης (Γη, ο μόνος
πλανήτης με σοκολάτα)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *