Ο ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ !!!

Για «μη ενδεδειγμένους τρόπους» και «για πρωτοφανή διαδικασία που αφήνει υπονοούμενα» κατηγορεί το δήμαρχο Ορεστιάδας Δημήτρη Μουζά ο επικεφαλής τής αντιπολίτευσης και της παράταξης «Νέα Αρχή» Λευτέρης Χαμαλίδης, με αφορμή την αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού για το ωδείο από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση! Η Piazza θα μιλήσει με ονόματα!!! Η υπόθεση έχει ως εξής:

Έρχεται σ’ ένα ΔΣ θέμα για αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού που περιλαμβάνει μουσικά όργανα, έπιπλα γραφείου, Η/Υ υποτίθεται ειδικός για μουσική και εκτυπωτές, φωτοτυπικό, κορνίζες, αφίσες, γυψοσανίδες (ναι μεταχειρισμένες), μονωτικό υλικό κτλ.
Όλα αυτά έρχονται με προσφορά από τον κουμπάρο της προέδρου Αριάδνη Ροροπούλου, πρώην ιδιοκτήτη ιδιωτικού ωδείο στην Ορεστιάδα και νυν διευθυντή δημοτικού ωδείου Σωκράτη Τίρλα. Έπρεπε να αποκαταστήσουμε τον κουμπάρο που έκλεισε το ωδείο του και να πάρουμε ότι είχε μέσα σ’ αυτό!!! Το ΔΣ αντιδράει και το θέμα αποσύρεται.
Επανέρχεται στο επόμενο ΔΣ το θέμα με νέα προσφορά που είχε μόνο τα μουσικά όργανα και τον Η/Υ και για να κλείσουν τα μάτια βάζουν και μια άλλη προσφορά ενός εμπόρου μουσικών οργάνων που στο προηγούμενο ΔΣ δεν υπήρχε.
Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ελάχιστες πληροφορίες είναι εδώ!!!
Ξαφνικά δε προκύπτει θέμα εσωτερικών εργασιών στους χώρους της ΔΗΚΕΠΑΟ, χωρίς μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου όπως απαιτείται για εργασίες άνω των 3000 ευρώ, για να καλυφθεί το ποσό του άλλου μεταχειρισμένου εξοπλισμού.
Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι εδώ!!!
Και να μην ξεχάσω ότι προσλήφθηκε κι άλλος διευθυντής στη ΔΗΚΕΠΑΟ ο Αθανάσιος Τρικούπης ως διευθυντής πολιτισμού ο οποίος είναι κουμπάρος του άλλου διευθυντή της ΔΗΚΕΠΑΟ του Σωκράτη Τίρλα που ως γνωστό είναι κουμπάρος της Αριάδνη Ροροπούλου.
Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η έγκριση της πρόσληψης του!!!
Και για να μην ξεχάσω. Επειδή η αμοιβή για τον διευθυντή ωδείου κ. Τίρλα φαίνεται ότι ήταν μικρή το ΔΣ αποφάσισε ότι όποτε θέλει αυτός μπορεί να κάνει μαθήματα σε μαθητές, επί πληρωμή βέβαια καθώς και να κάνει πρόβες και εμφανίσεις στη Φιλαρμονική με ελάχιστο ένα τρίωρο, με αμοιβή βέβαια. Για του λόγου του αληθές οι αναρτήσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ και εδώ!!!
Και εις άλλες κουμπαριές με υγεία…

piazzadelpopolo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *