Δικάζονται τα ΟΥΚ… αυτοκτονεί η Ελλάδα

Στις 20 Σεπτεμβρίου, παραπέμπονται σε δίκη οι 39 λιμενικοί της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. (μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος), λόγω των συνθημάτων που εκφώνησαν κατά την διάρκεια της περσινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Η δίωξη αυτή ασκήθηκε, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα, το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, του γνωστού για την δράση του ενάντια σε κάθε τι παραδοσιακά ελληνικό και….
οποιουδήποτε μάχεται υπέρ του Ελληνισμού, Παναγιώτη Δημητρά.

Στις 25 και 26 του Μαρτίου του 2011 μάλιστα, το ΕΠΣΕ είχε βγάλει και δελτία τύπου. Έγραφε τότε: “Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) θεωρεί πολύ σημαντική εξέλιξη την παραπομπή σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 39 λιμενικών που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 με τα ρατσιστικά συνθήματα κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Το ΕΠΣΕ είχε υποβάλει την ακόλουθη μηνυτήρια αναφορά στις 26 Μαρτίου 2010 και, όταν ο εκπρόσωπός του Παναγιώτης Δημητράς κλήθηκε να καταθέσει, υπέβαλε και παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπών των εθνικών ομάδων που προσβάλλονταν από τα συνθήματα αυτά («Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι).”

Οι 39 άνδρες τ που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79. Τον προηγούμενο δηλαδή “αντιρατιστικό νόμο”, όπως διευκρινίζει στο δελτίο Τύπου του, το ΕΠΣΕ. Τον νόμο δηλαδή που θέλει να “αναδιαμορφώσει” ο κ. Καστανίδης, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο αυστηρός.

Είναι ντροπή στην χώρα όπου πρωθυπουργεύουν επίγονοι αυτών που όποτε γινόταν κάτι έπαιρναν το αεροπλάνο να φύγουν για την Αμερική ή την Δυτική Ευρώπη, να δικάζονται αυτοί που καθημερινά είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για την προάσπιση της χώρας μας και της ασφάλειας του λαού μας. Είναι ντροπή, ναι, αλλά δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Τα ΟΥΚ – είτε του λιμενικού, είτε του στρατού – αποτελούν για πολλά νεαρά Ελληνόπουλα, τα οποία δεν ονειρεύονται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι ή golden boys πολυεθνικών διεφθαρμένων εταιρειών, ινδάλματα. Και είναι ινδάλματα ακριβώς λόγω αυτής της τάσης που έχουν να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό, προκειμένου να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο.

Κάτι που οι υπόλοιπες δυνάμεις ασφαλείας, όπως η αστυνομία ή οι απλοί άνδρες του λιμενικού, έχουν από καιρό απωλέσει, λόγω της δημοσιουπαλληλικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν.

Πρέπει λοιπόν να οδηγηθούν στο εδώλειο, προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι πλέον επιθυμητές οι υπηρεσίες τους στην νέα εποχή που ξημερώνει για την χώρα μας, υπό τις οδηγίες του κ. Σόρος, του κ. Παπανδρέου και του κ. Δημητρά.

Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να στρέφεται δικαστικά – και μάλιστα όχι μέσα στο πλαίσιο των δικαστικών λειτουργιών των ίδιων των σωμάτων ασφαλείας αλλά της κοινής δικαιοσύνης – κατά των ειδικών της δυνάμεων.

Και εάν υπάρχει, θα είναι κάποια χώρα που ακολουθεί τον ίδιο αυτοκτονικό κατήφορο της δικής μας χώρας. Επιτρέψτε μου να πώ, ότι σκοπός αυτών που οδηγούν τους ΟΥΚ στο δικαστήριο, δεν μπορεί παρά να είναι η αυτοκτονία της Ελλάδος ώς έθνους κράτους και η μετατροπή του σε μία πολυπολιτισμική χαβούζα.

Η χώρα που έχει ως κατήγορο τον κ. Δημητρά, κατά των ΟΥΚ διαπράττει αυτοκτονία. Εδώ όμως προκύπτει και ένα ερώτημα: Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των Εθνικών Ομάδων που προσεβλήθησαν από τα συνθήματα των ανδρών των ΟΥΚ του Λιμενικού και για ποιο λόγο ο Παναγιώτης Δημητράς εκπροσωπεί τις ομάδες αυτές ; Με απλά λόγια οι πολίτες του γειτονικού κράτους της ΠΓΔΜ και της Τουρκίας που ζούν στην Ελλάδα ζήτησαν από το Δημητρά να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά εκ μέρους τους ; Ποιό είναι το έννομο συμφέρον του κ. Δημητρά;

Ή μήπως αυτές οι έννοιες καταλύονται στον βωμό της προσωπικής φιλίας του Γιώργου Παπανδρέου με τονΤζώρτζ Σόρος, ο οποίος αποτελεί έναν από τους χρηματοδότες του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι; Το οποίο σε χώρες όπως η Ρωσία δεν υφίσταται πλέον, διότι κάποιοι αντιλήφθηκαν τον ρόλο που έπαιζε; Ρητορικά ερωτήματα, αλλά στο θέμα θα επανέλθουμε!

Δημήτρης Παπαγεωργίου

http://www.schizas.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

50 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ποια πατρίδα ρε ουκ 3.24, τη σημαία από τα Ίμια κάτι σαν κι εσάς την κατέβασαν. Ρομποτάκια χωρίς συνείδηση, χωρίς ελευθερία, και άρα μην μας το παίζετε πατριώτες.

    Εργαλείο της Νέας Τάξης είστε ρε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Έλα μωρέ με τα ΟΥΚ, σιγά τα σπουδαία πρόσωπα. Ότι τους πουν τα αφεντικά τους κάνουν. Ο μέσος σκύλος πιο ελεύθερος είναι.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ρε γραψτε στα παπαρια σας τη δημητρουλα και τις αλλες αδελφες.ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ Ν ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. οι δημητρουλες να πανε στη αλβανια και στη τουρκια να ζησουν…….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ ΚΙ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ….
    27 Απριλίου 2011 3:08 μ.μ.
    Ο Λ Ο Ι Ε Κ Ε Ι ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    Reply
  6. mariosich

    …κρίμα τα παιδιά! Αίσχος για άλλη μία φορά για τη Βουλή ολόκληρη που δεν συζητούν επί του θέματος! Ας οργανωθούμε να τους υποστηρίξουμε εμείς μία ημέρα, αυτοί μας υποστηρίζουν κάθε μέρα!

    Μάριος

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ανίκανος (δεν μπορεί ούτε να διαβάσει καλά-καλά τους λόγους που του γράφουν),
    Ανεπάγγελτος (δεν δούλεψε ΠΟΤΕ του – κατευθείαν υφυπουργός και υπουργός στις κυβερνήσεις του μπαμπά του),
    Ηλίθιος (προσπάθησε να "βάλει" ξανά στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου του … εν κινήσει)
    Ψεύτης ("Λεφτά Υπάρχουν"),
    Εθνικός Προδότης (καταψήφηση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, υπέρ σχαδίου Ανάν …),
    Άθεος, Εθνομηδενιστής.
    Όταν τον διόρισε ο μπαμπάς του στο ΥΠ.ΕΞ. κουβαλούσε μαζί του στα ταξίδια στο εξωτερικό ολόκληρο στρατό απο υπαλλήλους οι οποίοι φρόντιζαν τα email του, τις επαφές του, τις "ανακοινώσεις" του προκειμένου να φταχτεί το "αρχηγικό προφίλ" του.
    Ακόμη και ο ανδρισμός του αμφισβητείται (μήπως δεν είχε για σύμβουλό του τον αρχι-πούστη Βαλλιανάτο όταν ο μπαμπάς του τον είχε διορίσει στο ΥΠ. Παιδείας ?)
    Άραγε πότε θα μας δείξει το πιστοποιητικό βάφτισής του ? Σε ποιά Εκκλησία καταχωρήθηκε ?
    Μήπως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του όνομα είναι Jeffrey ?
    Όταν το τομάρι του θα παραμένει κρεμασμένο στο Σύνταγμα ένα "επίθετο" θα του απομείνει – με αυτό θα τον θυμούνται οι επόμενες γεννιές: ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    4.14 τι κομμα ψηφιζεις? τι κομμα θα ψηφιζεις αν διοριστεις? τι κομμα θα ψηφιζεις αν σε απολυσουν? τι κομμα θα ψηφισεις αν ακουσεις τον μπαμπα σου? τι κομμα θα ψηφισεις αν η γκομενα σου ειναι κομματικοποιημενη?
    μπεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΩΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ,

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΞΙΕΣ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ!…………. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ!
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Που μένει αυτός ο Δημητράς, ξέρει κανείς ? Δεν είναι τίποτα… Ενα σπασμένο αυτοκίνητο τη μία… Μια μολότωφ στο σπίτι την άλλη… Κι αν συνεχίσει, ένα ατύχημα στο δρόμο…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Xeris kati file i pina pou erxete den tha ine oute prasini oute kokini oute ble Kai epidis ego ime 30 xronon Kai epidis exo ipiretisi stis edikes dinamis Kai Xero ti simeni na ise OYK i Prasinoberes poso prepi na agapas Tin patrida sou gia na boresis na adapexelthis pcixikos Kai somatikos stin ekpedevsi pote mou den skeftika oti aniko edo i eki giAti o logos itan kai ine enas i patrida , giauto auta pou les Peri komaton anikoun sto parelthon eki pou isos exis kolisi
    ( i isxis en ti enosi)

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Παναγιώτη Δημητρά,ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ panayote dimitras facebook,θερμή παράκληση στα γενναία μας ΟΥΚ δεχομαστε γαμησι χωρίς καπότες.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    1:00 μ.μ.
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    11.57 ποιο πιστόλι στο κώλο, αυτοί είναι όλοι μασόνοι πούστηδες, μπαζούκα να τους βάλεις δεν θα καταλάβουν τίποτα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ!!! ΒΡΟΜΙΑΡΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙΑ!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Gia 12:37
    Poso xronon ise file
    Kai kati akoma Kai romadikos ime Kai Tin patrida mou agapo Kai isos na vlepo bathitera apo esena pou opos fenete tha ise Kai esi megalos agonistis tou politexniou!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    12.23 ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ …"mazi me tous aristerous tous dexious tous pasokous"…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.

    http://ellinessouidias.files.wordpress.com/2010/12/nekr12.jpg

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  21. Ανώνυμος

    איזה ביצוע מטורףף

    א זה שיר מהמקורות לא של עידן יניב

    ב יקח לעידן יניב עם כל הכבוד עוד כמה שנים להגיע לרמת ביצוע כזאת

    HENRY KISSINGER

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Re karagiozi 12:11 den exis katavi kati poli aplo oti kindinevi i xora Kai Tote auti pou les esi fasistes Kai ego patriotes mazi me tous aristerous tous dexious tous pasokous Kai olous autous pou agapame tin patrida tha ginoun 1 soma Mia pcixi Kai meta mori aderfara tha valis nefti ston kolo sou Gia na xathis apo prosopou gis
    Zito ta OYK

    Reply
  23. Ανώνυμος

    μαλακια του επι κεφαλης ηταν
    τα εν οικω μη εν δημω
    καλα εκανε το καθηκι ο Δημητρας
    πρεπει να βαλουν μυαλο , να ειμαστε πιο εξυπνοι και πιο πονηροι
    το ηθικο γαλουχειται απο μεσα , οτι βγαινει εξω πρεπει να ειναι με αρωμα λεβαντας.
    το ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ δεν το φωναζεις
    μονο ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ
    και οταν ερθει η ωρα ΤΟ ΠΡΑΤΕΙΣ

    Π

    Reply
  24. Χαρίλαος

    Αντί να βρίζουμε φίλοι συν-ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι ότι δεν του αξίζουν του δημητρα και του οποιουδήποτε δημητρά ότι μπινελίκια μπορεί να πεί κανείς αλλά του δίνει αξία, καλλίτερα να οργανωθούμε καταθέτοντας και εμείς μια μύνηση εναντίον του και παρευρισκόμενοι σαν υπεράσπιση. Αλλά φοβάμαι ότι θα αρκεστούμε στα μπινελίκια…

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ
    ΚΩΛΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩς ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ?????????

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΔΟΣΥΛΟΓΕ ΔΗΜΗΤΡΑ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ,ΧΑΦΙΕ ,ΠΡΟΔΟΤΗ.ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Theloun 1 kratos me zoa Kai aderfes avoula plasmata xoris istoria xoris pedia xoris paron xoris melon pou tha to diaxirizode i trapezes me ta tsirakia tous
    Gia na doume exoume i ellines akoma arxidia i giname oli krifoaderfes
    ziiiiito ta OYK Zito i Eidikes Dinamis Zito o Stratos Zito i Thriskia Zito i igogenia Zito i Ellas!!!!!!!!!!!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ….
    ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ…..
    ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ…
    ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ…ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ Ε.Π.Σ.Ε. ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΨΙΜΗ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΜΑΤΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *