Το αβέβαιο μέλλον του Χιμένεθ πακέτο Ζαϊρί-Σολτάνι θέλουν στην “‘Ένωση”

Το μέλλον του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ είναι ακόμα αβέβαιο, μιας και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν θα παραμείνει στον σύλλογο ή τελικά αποχωρήσει το καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.
Ο εκπρόσωπος του ισπανού αναμένεται στην Ελλάδα, ώστε να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, και….
όπως φέρεται θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Παρόλο που η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκαθάρισε στον Μανόλο Χιμένεθ ότι επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του, ωστόσο μόνο αν δεχθεί γενναία μείωση των αποδοχών του, κάτι που δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει ο Ισπανός, μιας και η νέα οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ για την νέα σεζόν οι αποδοχές του Μανόλο Χιμένεθ είναι απαγορευτικές, μιας και έχει αποδοχές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στα μεταγραφικά στο προσκήνιο της “Ένωσης” είναι οι Ζαουάντ Ζαϊρί και Καρίμ Σολτάνι, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από Ολυμπιακό και Ηρακλή αντίστοιχα, και ο τεχνικός διευθυντής της “Ένωσης”, Άρναρ Γκρέταρσον κινείται για το κλείσιμο συμφωνίας.

Τα κασέ και των δύο, τα οποία είναι περίπου 200 με 250 χιλ. ευρώ, κινούνται στα όρια που έχουν τεθεί από την ΑΕΚ και προσεχώς αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *