ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ……”Το χωριό καίγεται και η π………..χτενίζεται”;;;


Κακά, ψυχρά και ανάποδα είναι τα πράγματα όχι μόνο στον οικονομικό, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς. Στο ΠΑΣΟΚ έχουν το μαύρο τους χάλι με τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, ήρθε και ο Καλλικράτης και τους αποτέλειωσε.
Διαβάζοντας στην zougla.gr το ρεπορτάζ από το εσωτερικό της βουλής και τα πηγαδάκια που γίνονται είδα ότι ο βουλευτής μας κ.Καρανίκας Ηλίας έβριζε στο περιστύλιο της Βουλής εξιστορώντας σε μια συνάδελφό του τον πόνο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους ψηφοφόρους του στην Ευρυτανία εξαιτίας του Καλλικράτη.
“Το χωριό καίγεται και η… χτενίζεται είπα στους συντοπίτες μου, που με είχαν τρελάνει με τον Καλλικράτη. Εδώ κοντεύουμε να πάμε κατά διαόλου και οι περισσότεροι μου έλεγαν μην τολμήσετε να μας πάτε στον τάδε ή δείνα δήμο. Δεν άντεξα και τους τά ’πα …

… σκληρά¨, είπε στην εξομολόγησή του ο βουλευτής.
Μάλλον ο κόσμος δεν σας τα είπε “σκληρά”κ.βουλευτά για να λέτε αυτά τα απαράδεκτα λόγια για τους συμπατριώτες σας που σας δώσανε αυτή την θέση που είστε τώρα για να τους ακούτε και να λύνετε τα προβλήματα τους.
Αυτά θα μπορούσε να σας το λέει ο κόσμος με μια μικρή παραλλαγή κάπως έτσι…”Εδώ ο κόσμος φεύγει και τα χωριά στον τόπο μας ερημώνουν….και ο βουλευτής μας δεν αφήνει απο εκδήλωση και απο συνεστίαση στην Αθήνα….
Λίγος σεβασμός σε αυτούς δεν βλάπτει. Το αν χτενίζεται η π….@@.. όπως αναφέρεται λίγο το κακό.Προσέχτε μη σας “ξεμαλιάσουν” όλους σας ο κόσμος με αυτά που τους λέτε και με αυτά που δεν κάνετε.

Δεν αφήνετε τα λόγια και τις εξομολογήσεις και να ασχοληθείτε και λίγο με αυτόν τον ρημαδιασμένο και εγκαταλελειμμένο τόπο εκεί πάνω. Και αν θέλετε να ξεσπαθώσετε πραγματικά κ. Καρανίκα να πάτε να τα πείτε στο κόσμο,να τους ακούσετε και να μιλήσετε μαζί τους. Και είμαι σίγουρος με αυτά που θα τους πείτε θα σας απαντήσουν και αυτοί ανάλογα….
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *