Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Η Ελεονώρα με έσωσε»

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η Φλορίντα είναι ερωτευμένη και η προσωπική της ζωή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. «Άλλαξα τα πάντα. Θεωρώ πως έγινα καλύτερος άνθρωπος. Έμαθα τι σημαίνει να νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον, χωρίς αντάλλαγμα, να αγαπάς, να πονάς για εκείνον και να τον σκέφτεσαι. …
Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Ο σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα σε όλα. Είναι απίστευτα λογικός και πάντα θα μου πει το σωστό». Τη ζηλεύει; «Δεν του δίνω δικαίωμα για να ζηλέψει. Αντιμετωπίζω την τηλεόραση σαν να δούλευα σε τράπεζα. Απλά με ξέρουν και με αναγνωρίζουν ορισμένοι στο δρόμο. Τίποτα παραπάνω. Εγώ είμαι αυτή που ζηλεύω. Η ζήλια είναι η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια» εξομολογείται στο People. Η ίδια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά τις συγκεντρώσεις στο σπίτι με φίλους.

Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή της αβίαστα, χωρίς να το έχει προγραμματίσει. «Η τηλεόραση ήταν ένα τυχαίο γεγονός που απλά προέκυψε. Ήταν 2006. Εκείνη την περίοδο το Star έψαχνε ένα κορίτσι να λέει τη μόδα. Πήγα και έκανα ένα δοκιμαστικό. Τους άρεσε η ιταλική μου προφορά και με πήραν. Στην αρχή έβγαινα στο δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε ο Αιμίλιος Λιάτσος και έλεγα δυο-τρεις ειδήσεις από το εξωτερικό. Μετά ήμουν στην ομάδα της Έμυς Λιβανίου και στη συνέχεια με την Ελεονώρα Μελέτη, που ήρθε στο Star το 2008». Η τηλεοπτική παρουσία της Φλορίντα διακόπτεται τον Ιούνιο του 2013. Ύστερα από επτά χρόνια στο Star, αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι. «Κάθε άνθρωπος θέλει να κάνει ορισμένα βήματα μπροστά. Προς το καλύτερο. Εγώ ήμουν επτά χρόνια σε αυτό το κανάλι, το οποίο με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ στάσιμη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα κάτι παραπάνω. Γιατί; Ίσως επειδή έτυχε η κρίση και δεν υπήρχαν εκπομπές. Οπότε, δεν είχα να δώσω κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από το Star. Έκανα φίλους. Η Ελεονώρα είναι σαν αδελφή μου. Από κει και πέρα, πρέπει να κοιτάς λίγο και τον εαυτό σου» παραδέχεται στο People.

Πηγή: People

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *