Η Φωτεινή Αραμπατζή μας απάντησε.

H βουλευτής διευκρινίζει:
“Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι σε δημοσίευμα του blog σας γίνεται αναφορά και σύνδεση του ονόματός μου με μαζικές απολύσεις εργαζομένων σε ….
τηλεοπτικό σταθμό. Επειδή πρόκειται για προδήλως αναληθές και κατά συνέπεια συκοφαντικό δημοσίευμα διευκρινίζω τα ακόλουθα:

Ο σταθμός, στον οποίο αναφέρετε ότι έγιναν απολύσεις, αναδημοσιεύοντας και σχετικό δελτίο τύπου της ΕΤΙΤΒΕ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!. Και μόνο η ανάγνωση του δελτίου τύπου της ΕΤΙΤΒΕ κάνει σαφή την παραπληροφόρηση.

Σε ό,τι αφορά την οικογενειακή μου κατάσταση και πάλι “πιάνεστε αδιάβαστοι” καθώς με τον κ. Γιάννη Μαγκριώτη είμαστε εδώ και καιρό επισήμως διαζευγμένοι.

Παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας με τη δημοσίευση της απάντησής μου, ως ανάρτηση στην κεντρική σας σελίδα.

Υ.Γ. Για όσους τυχόν θέλουν και άλλες διευκρινίσεις να τονίσω ότι από τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 δεν έχω καμία μετοχική και διοικητική σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ, όπως άλλωστε ο Νόμος ορίζει.”

Φωτεινή Αραμπατζή
Βουλευτής Σερρών

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ PLANET GREECE:
Κατ’αρχήν ευχαριστούμε για την απάντησή σας.Απο την αρχή κρατήσαμε τις επιφυλάξεις μας περιμένοντας τις απαντήσεις σας.Διευκρινίζουμε λοιπόν ότι στον Αθανάσιο Αραμπατζή ανήκει όντως ο τηλεοπτικός σταθμός ΔΙΚΤΥΟ και όχι το TVS στο οποίο έγιναν οι απολύσεις.Το planet-greece ζητά συγγνώμη και διορθώνει το λάθος του και χαιρόμαστε που παρά την οικονομική κρίση ,υπάρχει επαρχιακός σταθμός , που στηρίζει τους εργαζόμενους ,κάτι που δεν κάνουν άλλοι.Σεβόμαστε επίσης την κυρία Αραμπατζή που απάντησε και απεκατέστησε την αλήθεια.Την ευχασριστούμε.Φυσικά το σχόλιο για τον απαρέδεκτο ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμούTVS παραμένει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *