ΚΟΥΙΖ….ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ???

Τον περασμένο Μάρτιο εμφάνισε τον μηχανισμό στήριξης ως «περίστροφο πάνω στο τραπέζι!»
Τον Απρίλιο είπε ότι «το ΔΝΤ είναι το ασφαλές καταφύγιο της Ελλάδας!!»
Μετά μας είπε ότι «η επιμήκυνση είναι θετική εξέλιξη!!!», βαφτίζοντάς την μετεξέλιξη।
Ακολούθησε η διαβεβαίωση ότι «το2011 η χώρα θα βγει στις αγορές!!!!»Τώρα μας λέει ότι ως το……
έτος στο οποίο η χώρα θα έχει μπει σε ένα δρόμο προς την ανάπτυξη και εφόσον πάνε όλα καλά “τότε θα φανεί το φώς στο τέλος του τούνελ!!!!!”
Κι εμείς καθόμαστε σα μαλακες και ακούμε τον ολίγιστο που χωρίς ίχνος ντροπής αμολάει τη μια παπαριά πίσω από την άλλη και δεν αρπάμε τις κοτρώνες και τα λοστάρια να τον πάρουμε στο κυνήγι κι αυτόν και τους σιχαμερούς παλαμοκρούστες του «ναι σε όλα»…Για ποιο φως και ποιο τούνελ μιλάς ρε μυαλοχυμένε;

Μη σου πω ότι μέχρι το 2012 εκτός από Αιγαίο, ΔΕΚΟ, αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομου κλπ… κλπ… θα έχεις πουλήσει και το τούνελ!

http://patrinaki.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. Ανώνυμος

    Και εγώ ρε αδέρφια τον άκουγα που έλεγε ότι έχει το περίστροφο στο τραπέζι και σκέφθηκα εκείνο το πολύ ελληνικό που είχε πει ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ .
    "ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑ@@ΣΙ"

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ Γ Α Π ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗ Ε ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ …

    ΑΜΗΝ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    σκατα στα μουτρα των πολιτικων! σκατα στους ταφους των πολιτικων! εκτος μηδαμινων περιπτωσεων!! ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ? ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ…ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΑΦΙΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΤΟ 1974 ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΚ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ" ΧΟΥΝΤΑ , ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ , ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΝΔΡΕΑ.

    ΤΡΙΤΟΣ Ο ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ.

    ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΎΝΗ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΕΙ

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΧΡΗΣΤΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    συνέχειαάμα είχες απο αυτό δείχνοντα το κούτελο θα είχε και από αυτό θα είχες καο αυτά τα δυό

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αντί θέσεως στο δημοσίευμα θα σας πώ μια ιστοριούλα,που απαντάει όμως στο δημοσίευμα. Ενας παπάς έβαλε στο μάτι μια ζουμερή χήρα,περνώντας από μπροστά της με το θυμιατήρι το κουνούσε με τρόπο ιδιαίτεροκαι ψιθυρίντας και η χήρα που μπήκε στο νόημα έδωσε την απἀντηση άμεσα,κάνοντα τον σταυρό της και λέγοντας ψυθιριστά και με νόημα βεβααίως βεβαίως αρχίζοντα από το κούτελοαμήν.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ! ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,… ΒΛΑΚΑΚΟ, Ε ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΕ !! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ… !!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!!!!!

    Reply
  9. ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΛΧΑΣ

    Ο πατέρας του, ο Ανδρεας Παπανδρέου ήταν ο μεγαλύτερος Απατεώνας! Αυτός, ο καθυστερημένος, απλά συνεχίζει το προδοτικό-καταστροφικό έργο του πατέρα του! Το ΠΑΣΟΚ είναι κατασκεύασμα των Αμερικανικών Μυστικών υπηρεσιών! Σήμερα, οι ξένοι ΑμερικανοΕβραίοι πράκτορες καθοδηγούν τον Τζέφρυ Μινέικο Τσαντ Παπανδρέου (που είναι και αβάπτιστος, δηλ. συνταγματικά άκυρος για πρωθυπουργός), τον προετοιμάζουν ομάδες επικοινωνιολόγων, πριν βγει δημόσια και του γράφουν πάντα το τι θα πει! Στο κόλπο εννοείται ότι είναι μέσα όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα μασωνικά κανάλια! Μόνος του, δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη στα Ελληνικά γιατί ως γνωστό η μητρική του γλώσσα είναι τα Αμερικάνικα!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΥΙΖ ΕΙΝΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ
    ΘΕΛΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ ΓΑΠΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *