Ανοικτή επιστολή στους παλαμοκρουστές βουλευτές της εξουσίας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι ¨Έλληνες αντιλαμβάνονται τις δόλιες πρακτικές αλλά και τα αδιέξοδα που μας οδηγεί ο Πρωθυπουργός και η παρέα του.
Μια παρέα που τις αξίζουν τα βραβεία του Γκεμπελισμού, της ανικανότητας αλλά και της κυνικότητας μια και προσπαθούν τάχατε να…..
λύσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν στην 30ετή συμμετοχή τους στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.
Όλοι αυτοί οι κύριοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας μας, της υποβάθμισης της ζωής μας και της ναρκοθέτησης του μέλλοντος των παιδιών μας.
Στην συνείδηση όμως όλων μας ένοχοι είναι και οι για πρώτη φορά εκλεγμένοι το 2009 βουλευτές του Π.Α.Σ.Ο.Κ γιατί στήριξαν και στηρίζουν αυτόν τον αλλοπρόσαλλο και επικίνδυνο θίασο προσδοκώντας ίσως και αυτοί ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον όπως τα παλαιότερα “ξυπόλητα και άφραγκα” ζιβαγκοφορεμένα στελέχη του κινήματος εκ των οποίων πολλά από τις διάφορες μίζες και λαμογιές πλούτησαν εν μία νυκτί!!!
Κύριοι τα ονόματα σας θα γραφτούν με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία αυτού του τόπου γιατί λειτουργήσατε και λειτουργείτε ως σύγχρονοι “Εφιάλτες” επιτρέποντας στους Χαρβαντομορφωμένους και Αμερικανοαναθρεμένους “Ανθέλληνες” να διαλύσουν την χώρα μας.
Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι κανένας μας δεν θα ξεχάσει την υποτέλεια και την ανοχή που δείξατε και δείχνετε υπηρετώντας τις φιλοδοξίες σας οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα σταματήσουν εδώ μια και όταν κάποιοι θα φεύγουν με ελικόπτερα και C-130 εσείς θα ψάχνετε μέρος να κρυφτείτε “από ντροπή” μαζί με τους δημοσιοκάφρους που σας πατρόναραν τα τελευταία χρόνια!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ μετά το Γιαουρτωμα και το Γιουχαισμα θέλοντας να υποτιμήσει την ξευτίλα του.-Παρίστανει και τον Πολιτικό Ανδρα ότι αυτός δεν θα ακύρωνε την κομματική του Συγκέντρωση από μια μόκρή κατευθυνόμενη ΣΥΡΙΖΕΙΚΗ??? ομάδα,εξάλου τους ΣΙΡΙΖΕΟΥΣ τους είδε και η άλλη αντιπροσώπευση της ΞΕΥΤΙΛΑΣ ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.-Μα δεν έχουν καταλάβει όλοι τους ότι είναι ανεπηθύμητοι από την Πλειοψηφία του Ελληνικού Λαου?.-Αρκούνται σε καποια κομματοσκυλα που ακόμα ΚΑΛΟΠΕΕΡΝΑΝΕ τα ΛΑΜΟΓΙΑ δίπλα στα Αφεντικα τους τα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ–Θα το δείξει η προεκλοπγική περίοδο όποτε και αν έλθει πόσο Λαοφιλείς είναι–Χθές ο Πρωθυπουργος μίλησε και για κοινωνικές Παροχές και Δικαιώματα κλπ κλπ κλπ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ–Που ζει ο άνθρωπος στον δικό του ΄κόσμο ακόμα δεν καταλαβε οτι έχει βαρεσει διάλυση,και δεν ντρεπεται οταν επικαλειται οτι ο Λαός τον εξέλεξε για να κάνει αυτά που έκανε και συνεχίζει να κανει εις βάρος του Λαου.-Βγήκε με το λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και συνέχισε δικαιολογώντας ότι δεν ήξερε,και ότι όλα έγιναν την τελευταια πενταετια–Βρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ όταν από το 1989 πληρωνόταν Συνταξεις και Μισθοι με δανεικά και γινόταν ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΡΕΜΟΥΛΕΣ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ -ΧΡΗΜΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΖΗΜΕΝΣ -ΟΜΟΛΟΓΑ-ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ κλπ κλπ-Και μας δήλωνες οτι λεφτά Υπάρχουν–ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ–τοτε τι είναι?–ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ τότε Ζουσες στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ–Συνταξιούχος είμαι Μήπως Υπερβάλλω? Η μήπως είμαι και εγώ ΣΥΡΙΖΕΟΣ?–Δήλωσες σκόπιμα το λεφτα υπαρχουν ΒΑΣΙΖΌΜΕΝΟΣ σος της τον ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ,των ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ,αλλα και αυτό πόσο θα κρατήσει??–ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *