ΑΕΚ: Ψήνεται επιστροφή Κοντοέ

Επιστροφή Γιάννη Κοντοέ στον ορίζοντα για την ΑΕΚ!

Ο έμπειρος αμυντικός (παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας) φέρεται να βρίσκεται κοντά στην…

επιστροφή του στην Ενωση.

Το συμβόλαιο του με τον Αστέρα λήγει το καλοκαίρι και ο μπακ της Τρίπολης προβάρει τα “κιτρινόμαυρα” που έβγαλε τον Ιανουάριο του 2013.

Τον δρομο της επιστροφής στην ΑΕΚ φαίνεται έτοιμος να “βαδίσει” ο Γιάννης Κοντοές συμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της “ΩΡΑΣ των Σπορ”.

Ο μπακ της Τρίπολης, που μπορεί να αγωνιστεί και στις άλλες θέσεις της άμυνας, ενδιαφέρει την Ενωση ενόψει Β’ Εθνικής, ενώ και ο ίδιος ο Κοντοές έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει παρότι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως κατέθεσε προσφυγή και υπέγραψε στον Αστέρα την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαριου ενώ γίνονταν συζητήσεις για την παραμονή του στην Ενωση.

Βέβαια έχει την δικαιολογία των οικονομικών προβλημάτων της περυσινής σεζόν κυρίως επειδή ήταν ένας εκ των αρχηγων και παλαιότερων παικτών της ομάδας και ένιωθε όπως έλεγε την πίεση και των συμπαικτών του.

To θέμα χειρίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον οποίο ο Κοντοές έχει καταπληκτική σχέση από τότε που ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ, την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά του Λύμπε στην Ενωση.

Παράλληλα, το όνομα του Χρήστου Αραβίδη εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Έλληνας επιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος ης σεζόν και οι ιθύνοντες της Ένωσης θεωρούν πως ο 26χρνος παίκτης μπορεί να προσφέρει τη νέα σεζόν. Ο Αραβίδης είναι και αυτός θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *