ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ Παπαμιμίκου σε ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!


Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αντρέας Παπαμιμίκος (με διαδικασίες που άφησαν πολλά ερωτηματικά) συνεχίζει ακάθεκτος την γνωστή πορεία του που τον είχε αναδείξει ως πρωταθλητή στην είσπραξη πακτωλού Κρατικών επιχορηγήσεων στις προσωπικές του ΜΚΟ (και με τη βοήθεια του σπόνσορά του Ευρυπίδη Στυλιανίδη είχε πετύχει τον διορισμό του στα ΔΣ, μεταξύ άλλων της ΕΥΑΘ, ΑΕ και ΤΡΑΜ, ΑΕ όπου εκκρεμούν εναντίον του δικαστικές προσφυγές).

Ήδη εγκαταλείποντας το Λεκανοπέδιο των Αθηνών όπου υπάρχουν ΟΚΤΩ Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ βρίσκεται από χτες στη Θεσσαλονίκη για να….
.

παρουσιάσει ένα βιβλίο τοπικού δημοσιογράφου στο ίδιο πάνελ με συμπαρουσιαστές τον τέως Υπουργό και σπόνσορά του Στυλιανίδη και τον τέως Υπουργό και σπόνσορά του Χατζηδάκη!!

Φυσικά και είναι παρών στο «Κάστρο» του, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου υπάρχουν κανά-δυό χιλιάδες φοιτητών που θα ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, αλλά φρόντισε να αφήσει ακάλυπτο το Λεκανοπέδιο όπου θα ψηφίσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητών.

Φυσικά ο Αντρέας Παπαμιμίκος γράφοντας την προσωπική του ιστορία ΔΕΝ έκανε για ΠΡΩΤΗ φορά την καθιερωμένη «Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-ΑΕΙ» και για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος ΔΕΝ φρόντισε να κατατεθεί «Πρόταση Παιδείας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ …» όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια…

Με άλλα λόγια, ο νεοεκλεγείς Λαρισαίος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θυσίασε την οφειλόμενη συνέχιση των παραδόσεων για να γράψει την προσωπική του ιστορία στοχεύοντας από τώρα σε μια θέση Βουλευτή!!
Μπράβο στην ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρό της για την εισαγωγή «παλαιομοδίτικων» στρατηγικών και τεχνασμάτων σε «νέο» περιτύλιγμα την ώρα που όπως λέει ο λαός μας στον φοιτητικό κόσμο όπως και την Ελλάδα γενικότερα «Καράβια χάνονται, αλλά η προσωπική μας…βαρκούλα…αρμενίζει!»

Γαλάζια Νεολαία
galazianeolaia@gmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *