ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Επαληθεύθηκαν τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που σας προτείναμε εχθές μέσω του ksipnistere, με τις Πιτέρμπορο, Έξετερ και Πορτογκρουάρο να μας δικαιώνουν, πληρώνοντας σε αποδόσεις 1,90-1,90-2,80 (Μ.Ο. των bookmakers του διαδικτύου) αντίστοιχα.

Πάμε τώρα στα σημερινά, όπου έχουμε ένα δύσκολο κουπόνι μεν, αλλά υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες όπου μπορούμε να…..
 στηριχθούμε. Αρχικά θα κρατήσουμε το διπλό στον αγώνα της Λεβερκούζεν που θα αγωνιστεί στην έδρα της Γκλάντμπαχ στο ντέρμπι του Ρήνου. Σημαντική νίκη για την Γκλαντμπαχ με 1-0 απέναντι στην Νυρεμβέργη, με αρκετή δόση τύχης ομολογουμένως και μεγάλη διαιτητική εύνοια! Παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, αλλά διατήρησε τη διαφορά με τις από πάνω ομάδες. Ακόμα δεν έχει ξεχαστεί η τεράστια νίκη με 6-3 στο Λεβερκούζεν στον πρώτο γύρο. Εκτός για σήμερα ο Μπρούβερς, επιστρέφουν Ντάντε και Ματμούρ. Κατώτερη των περιστάσεων η Λεβερκούζεν ηττήθηκε δίκαια με 3-1 από την Ντόρτμουντ και έπεσε στην 4η θέση. Η στιγμή να μπει στην ομάδα ο Μπάλακ έφτασε. Τιμωρημένος ο Φρίντριχ, θα λείψει καιρό Μπαρνέτα. Η κάκιστη επίδοση της γηπεδούχο, που ακόμα δεν έχει πετύχει την πρώτη της νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι (ρεκόρ 0-3-6, 11-22 γκολ), σε συνδυασμό με τα έξι διπλά που έχει πετύχει η Λεβερκούζεν (6-2-0, 19-9 γκολ στα εκτός έδρας), καθιστούν το 1,85 που παίζεται το διπλό στο διακίκτυο Value Bet.

Δεύτερη επιλογή μας για σήμερα ο άσσος με Draw No Bet (σε περίπτωση ισοπαλίας, επιστροφή των χρημάτων σας) της Μπολόνια που υποδέχεται τη Λάτσιο. Εκτός Κυπέλλου έμεινε η Μπολόνια από την Νάπολι, αλλά αυτό δεν έδειξε να την ενδιαφέρει και πολύ. Αυτό που προέχει είναι να διατηρήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και να παραμείνει στη Serie A. Ήττα στο πρωτάθλημα με 4-1 από την Ίντερ. Διαθέσιμος ξανά ο Μόρας. Ήττα για τη Λάτσιο στο ντέρμπι μίσους του Κυπέλλου από τη Ρόμα και όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στο πρωτάθλημα έπιασε ξανά την 2η θέση μετά την νίκη με 1-0 επί της Σαμπντόρια. Τιμωρημένος ο Λιχστάινερ, παραμένουν εκτός Ματουζάλεμ και Ρόκι. Πιστεύουμε ότι πάρα πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το παιχνίδι από το 1Χ, με τον άσσο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης. Έτσι το 2,05+ που προσφέρεται ο άσσος με Draw No Bet θεωρούμε πως είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Πάμε στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα σταθούμε για σήμερα, αυτό της Σπόρτινγκ Χιχόν που υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες, με την πρώτη να παλεύει με νύχια και με δόντια ώστε να κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη δεύτερη να ψάχνει ένα καλό σερί ώστε να καταφέρει να μπει στην τετράδα που δίνει το πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Την Πέμπτη η Ατλέτικο ηττήθηκε εντός έδρας (0-1) από την Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε εκτός συνέχειας από το Copa Del Rey. Σήμερα αναμένουμε η κούραση να φανεί στο γήπεδο και τους παίκτες της Σπόρτινγκ (που θα τα δώσουν όλα) να το εκμεταλλεύονται. Βέβαια και η ισοπαλία είναι πιθανό αποτέλεσμα, έτσι θα πάρουμε και εδώ τον άσσο με Draw No Bet σε απόδοση λίγο πάνω από 2.00.

Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων της Superleague:

261. (15:00) Καβάλα-Ηρακλής: Το πάλεψε στο ΟΑΚΑ η Καβάλα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 4-2. Καθοριστικό σημείο το πέναλτι του Νίνη στο β’ μέρος. Τιμωρημένος ο Καρντόσο, τραυματίες Οικονόμου, Δρόσος, Βαγέχο, Νταρσβιλ και Σιόντης. Απέκτησε το Ρουμάνο Νικουλάε. Ήττα για τον Ηρακλή στη Λάρισα με 2-1, σε ένα ματς που παρά την έντονη φημολογία η ομάδα το κυνήγησε. Αποκτήθηκε ο Επαλέ, που επιστρέφει σε γνωστά λημέρια. Τιμωρημένος για σήμερα ο Πίτου Γκαρσία, τραυματίες Σζοτ, Ηλιάδης και Παπαστεργιανός.

262. (15:00) Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» ο Πανσερραϊκός, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 4-2. Δεν το πίστεψε όταν έκανε την ανατροπή και ισοφαρίστηκε άμεσα από τους γηπεδούχους. Παραμένει προτελευταίος με 16 βαθμούς. Εξαιρετικά αμφίβολος για σήμερα ο Λεοζίνιο. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη βρέθηκε ο Ατρόμητος μετά το 4-2 επί της Κέρκυρας, ενώ και στο ματς Κυπέλλου με το Διαγόρα κατάφερε να πιάσει σκορ πρόκρισης. Νίκη με 2-0 και η ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Μοναδικός αμφίβολος ο Μελισσάς.

278. (17:15) Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Κατέρρευσε ο Αστέρας όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ από την ΑΕΚ και το σκορ διαμορφώθηκε σε 3-0 πριν καλά καλά το καταλάβει. Παρελθόν αποτελεί ο Βαγγέλης Βλάχος και για σήμερα τουλάχιστον στον πάγκο θα κάτσει ο Γκονσάλβες. Τιμωρημένος ο Ουντόζι, εκτός ο τραυματίας Αράς. Στο 1-1 έμεινε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και τα πράγματα δυσκολεύουν. Στο πρωτάθλημα, μετά και το εντυπωσιακό 4-2 επί του Πανσερραϊκού διατηρήθηκε στο +5 από τον Παναθηναϊκό. Νέος τραυματισμός αυτός του Φουστέρ, παραμένει εκτός ο Ντουντού.

279. (17:15) Εργοτέλης-Άρης: Τις θέσεις των πλέι οφ έπιασε ο Εργοτέλης μετά το διπλό στα Πηγάδια. Είχε την τύχη με το μέρος του και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες της Ξάνθης. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Την παραίτηση του υπέβαλε ο Εκτόρ Ραούλ Κούπερ, θεωρώντας υπεύθυνο τον εαυτό του για την κακή πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις. Προσωρινά στον πάγκο ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά, όπου απέκτησε τους Καστίγιο, Σακάτα και Περέιρα. Δεν υπολογίζονται Πρίττας και Ρουίς.
291. (19:30) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: Παράδοση 50 ετών έσπασε ο Πανιώνιος με το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χάρη στα δύο γκολ του εκπληκτικού στο ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου. Παραμένει πάντως στην επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος για σήμερα ο Μπάλαμπαν, ίσως ντεμπουτάρει ο Σβέρκος. Θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν μπορεί. Ήττα την Τετάρτη στο Κύπελλο με 2-0 από την ΑΕΚ και οι ελπίδες του για πρόκριση είναι ελάχιστες. Κακός αγωνιστικά για άλλο ένα παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο απλά αρκέστηκε στο να παρακολουθεί την ΑΕΚ. Δεν παίζει ο Νίνης.
Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

http://www.betarades.gr/ – Prοgnostika Stoiximatos – Live Streaming

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *