Τελευταία Νέα

Χ.Λαζαρίδης: “Μεγάλη εφεδρεία για τον τόπο είναι ο Α.Σαμαράς… πρέπει να παραμείνει ενεργός”!

Μεγάλη εφεδρεία για τον τόπο χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο στενός του συνεργάτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει ενεργός.

«Είναι ο μόνος αρχηγός που έχασε εκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο κέρδισε τις εκλογές» είπε και πρόσθεσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς «δεν πάει τη ΝΔ σε συνέδριο για να μη βάλει το κόμμα σε εσωστρέφεια».

Ο κ. Λαζαρίδης άσκησε, παράλληλα, κριτική στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη δήλωση που έκανε την περασμένη εβδομάδα ότι χωρίς συμφωνία, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είχαμε έλεγχο στη διακίνηση κεφαλαίων, λέγοντας ότι «όταν είσαι έμπειρος πολιτικός δεν κάνεις τέτοια δήλωση».

Άφησε, επίσης, να εννοηθεί ότι οι μόνοι που θέτουν ζήτημα ηγεσίας είναι εκτός από την κ. Μπακογιάννη, οι κύριοι Δένδιας και Αντώναρος.

Κληθείς να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, δήλωσε: «Τι θέλετε, να αλλάξουμε τα ποσοστά μέσα σε τέσσερις μήνες ή θα είχαμε καλύτερα ποσοστά αν πηγαίναμε σε εκλογές με τους επίδοξους αρχηγούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους;».

«Εμείς παραλάβαμε ελλείμματα και αφήσαμε πλεονάσματα» τόνισε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και πρόσθεσε ότι «το mail Χαρδούβελη είχε μόνο ένα δύσκολο μέτρο, τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία».

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «αυτό που διατηρείται με τη μη μείωση των επικουρικών θα εξαφανιστεί από τις αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω ΦΠΑ».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *