Ας ξεκαθαρίσουν αν η ΕΡΤ είναι τελικά Δημόσια ή Κρατική τηλεόραση…


ΜΕΤΑ την διακοπή του δελτίου ορισμένοι εγκέφαλοι από την ΕΡΤ κάλεσαν τις δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες κυνηγούσαν αδιακρίτως όσους έβρισκαν μπροστά τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφαγαν ξύλο και εργαζόμενοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης όπως επιβεβαιώνουν και οι ‘Τυπολογίες’. Οι καθηγητές είχαν αίτημα να ακουστούν και τα δικά τους επιχειρήματα στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη με καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, όπως φυσικά έχει δικαίωμα να ζητήσει κάθε πολίτης αυτής της…..
.

χώρας. Προσπάθησαν να μπουν στο ραδιομέγαρο και τότε τους κυνήγησαν τα ΜΑΤ. Έτσι μπήκαν στο στούντιο των ειδήσεων και η Μαρία Χούκλη σταμάτησε το δελτίο ενώ όπως λέγεται δεν επέτρεψε τα ΜΑΤ να μπουν επίσης στο στούντιο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας μας ξεκαθαρίσουν τι τελικά είναι η ΕΡΤ. Αν είναι “Δημόσια τηλεόραση” όπως διατείνεται η Κυβέρνηση οφείλει να τηρεί της αρχές της ισότητας και ισονομίας με άμεσο διάλογο στις αρχές του Συντάγματος και έκφρασης των πολιτών απο Δημόσιο μέσο ιδίως όταν πληρώνουμε χαράτσι για το δημόσιο αυτό χάλι. Αν είναι “Κρατική τηλεόραση” τότε να γνωρίζουμε ότι οι καλεσμένοι διαθέτουν πολιτικά κριτήρια και ότι τα δελτία ειδήσεων ιδίως της ΝΕΤ ειναι κατευθυνόμενα όπως στη περίπτωση του μηχανισμού της ΕΕ για το χρέος. Θυμάμαι ότι ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του ανέφερε ότι “ούτε η Χούντα δεν έβγαζε τέτοια δελτία ειδήσεων….”

www.greekmme.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *