Χτύπησαν λαθρομετανάστες με κοντάκια όπλων στην Κίσσαμο.

Προηγήθηκε τοποθέτηση βόμβας σε σπίτι έλληνα από αλλοδαπούς.

Βγήκαν πάλι σύσσωμοι οι αντιρατσιστές του νομού Χανίων και φωνάζουν για τους καημένους «οικονομικούς μετανάστες» οι οποίοι χτυπήθηκαν βάναυσα στην Κίσσαμο Χανίων, με κοντάκια από όπλα, και οι οποίοι έπεσαν στην θάλασσα για να γλυτώσουν. Άρχισαν πάλι τα γνωστά περί ρατσισμού κλπ κλπ κλπ.

Για τους κακούς έλληνες που……
για άλλη μια φορά δεν είχαν τι να κάνουν και αποφάσισαν να δείρουν λαθρομετανάστες. Τώρα φυσικά αναρωτιέται κανείς, τι είναι αυτό που οδήγησε τους ανθρώπους αυτούς να πάρουν τα όπλα και να βγουν παγανιά «κυνηγώντας» κάποιους παράνομους λαθρομετανάστες, εκείνοι να πέσουν στην θάλασσα για να γλυτώσουν, να τους τραβήξουν έξω τελικά και να τους χτυπήσουν με τα κοντάκια των όπλων. Σε δουλειά να βρισκόμαστε ε σύντροφοι;

Μήπως κάτι έκαναν οι καημένοι οι… οικονομικοί λαθρομετανάστες; Ωστόσο δεν σας είδαμε να σχολιάσετε τις συλλήψεις λαθρομεταναστών για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή, ούτε την βόμβα που τοποθέτησαν αλλοδαποί σε οικία συντοπίτη μας. Ρε μπας και σχετίζονται όλα αυτά αγαπητοί… σύντροφοι αντιρατσιστές; Για άλλη μια φορά σας βρίσκουμε πολύ αντικειμενικούς. Μπράβο.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

  1. Δημήτριος

    Αγαπητ
    ή μου Αφροδίτη πριν 15 ημέρες κάποιοι από αυτούς τους πεινασμένους παραβίασαν το κλειστό σπίτι μου στην Κρήτη.Δεν θα σου πώ για υλικό κόστος γιατί είναι το λιγότερο.Να μου εξηγήσεις όμως σε τι θα τους χρειαστουν τα μεγάλα κουζινομάχαιρα που πήραν;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Άκρως χριστιανικαί αι απόψεις σας, ω όρνιθες.
    Ο Χριστός εδίδαξεν "Αγαπάτε αλλήλους" κι εσείς, ως καθαροί κι άρτιοι ακόλουθοι των λόγων του Κυρίου ημών Ιησού, συνάδετε κατά γράμμα με τας προσταγάς του.
    Αιδώς, Αργείοι, ως οι αρχαίοι ημών Πρόγονοι ελάλουν.

    Reply
  3. panais

    Σαν χριστιανός ορθόδοξος λυπάμε που κακομετάχειρίστηκαν τους "καϋμένους"ανθρώπους,οι "κακοί"Έλληνες!Αλλά σαν πολίτης αυτής της χάρας τους συγχαίρω και ακόμα λίγες τους δώσατε(να δείτε που θα μάθω και την διπλωματία με τέτοιους πολιτικάντιδες που έχουμε)!Έτσι κάνουμε και στην Κύπρο,τους σπάμε τα κεφάλια και μετά εκλιπαρούν την αστυνομία να τους απελάσει….Αδέλφια Κρήτες συνεχίστε το Θεάρεστον έργον σας και θα σας μιμηθεί και η υπόλοιποι Ελλάδα σιγά σιγά!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΥΡΙΕ @12:21 ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ;;ΤΟΤΕ ΑΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ!!
    ΟΙ ΥΠΑΙΤΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ;;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ;;ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΡΑ.ΕΔΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΜΝΗΣΕ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ !ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κοπέλα μου είσαι βαθιά νυχτωμένη. Εσύ αν βρισκόσουν στη χώρα τους, στη μέση καποιας πλατείας τους, θα σε είχαν λιθοβολήσει μέχρι θανάτου επειδή δε φοράς μαντίλα. Αυτό αφού θα σε είχαν βιάσει καμια δεκαρια/κατοσταρια άτομα. Και μετά θα σε άφηναν να σε φάνει τα σκυλιά μια και είσαι κατ εκείνους "άπιστη σκύλα". Η θρησκεία τους, τους κάνει υπάνθρωπους γιατί δε σέβονται την ίδια την ανθρώπινη ζωή, δε σέβονται η γυναίκα, δε σέβονται τα παιδιά. Αυτόν το τρόπο ζωής θέλουν να επιβάλουν στη χώρα μας. Επίσης για σκέψουν που βρίσκουν τα 3000 ευρώ για να έρθουν εδώ. ¨"Ενα ποσό που τους φτάνει στη χώρα τους να ζήσει μια οικογένεια για ένα χρόνο. Είναι κάτι αφελείς σαν κι εσένα που μας έχουν φέρει σε αυτη την κατάσταση.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    EΛΕΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!
    ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ;;;ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ;;

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    10.17 και χρυσαυγιτης να μην εισαι με αυτους τους πουστηδες που εχουμαι μπλεξει θα γινουμαι….αμυνεσθαι περι πατρις..σακις Αγρινιο

    Reply
  10. Ανώνυμος

    γαμηστε , τους πουστηδες αυτους και τους πολιτικαρες μας………συσπηρωσει αδερφια Χ.Α

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Θα μας γαμήσουν σύντομα, ας προλάβουμε κι εμείς να γαμήσουμε… βαράτε τους όπου τους βρίσκετε…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Το σπάσιμο είναι οι αντιρατσιστες. Χαμός στην πόλη.΄΄Ολες οι εφημεριδες λενε για ρατσισμό. Ακόμη και οι αθηναικες το εγραψαν. Εινα φοβερος ο συντονισμος των αντιρατσιστων. Ωστόσο κουβέντα για το τι κάνουν οι λαθρομετανάστες στους έλληνες. Αν όμως λαθρομετανάστης φάει κάνα σκαμπίλι βγαίνουν και κάνουν πάταγο με ανακοινώσεις (εβραικό σύστημα). Παράδειγμα. Αν πιάσει τον κώλογυναίκας κάποιος έλληνας και πλακωθούμε στο ξύλο τότε είνι απλά μια φασαρία. Αν πιάσει τον κώλο ελληνίδας αλλοδαπός και φάει ξύλο άμέσως σκούζουν για… ρατσισμό. Ελεος δηλαδή… και το αποτέλεσμα είναι να τους ξεψαρώνουν και ν γίνονται πια επικύνδυνοι οι λαθρομετανάστες… Τσο και Λο λοιπόν κι ας μας λέτε ρατσιστές. Δηλαδή να κάτσουμε να μα γαμήσουν;

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ.ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ..
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ !!!!!!

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ..
    ΑΝΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΑΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *