Προσοχή το Βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:Νιγηριανοί στρατιώτες κόβουν τον λαιμό ανταρτών & τους πετούν στον λάκκο που οι ίδιοι είχαν σκάψει!

Αποτυπώθηκε από την Διεθνή Αμνηστία η τρομοκρατία που ασκεί ο στρατός στην Νιγηρία κάτω από την επωνυμία της ¨καταπολέμησης της τρομοκρατίας¨ που ασκεί η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ. Στο βίντεο που

δημοσίευσε η Διεθνής Αμνηστία φαίνεται πως οι Νιγηριανοί στρατιώτες συνέλαβαν δύο μέλη της Μπόκο Χαράμ στην περιοχή Μπόρνο και αφού τους έβαλαν με κασμά και φτυάρι να σκάψουν τον τάφο τους, τους έκοψαν το λαιμό με μαχαίρι και τους έριξαν στον λάκκο.

Οι στρατιώτες υποχρέωσαν και άλλα μέλη της Μπόκο Χαράμ που είχαν συλλάβει να δούνε την φρίκη αυτή.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Διεθνής Αμνηστία, φαίνεται πως οι στρατιώτες κόβουν πρώτα τον λαιμό του ενός μαχητή και μετά με τα πόδια τους σπρώχνουν το πτώμα του μέσα στον λάκκο.

Μετά ένας άλλος στρατιώτης στρέφεται στον άλλο μαχητή, κόβει τον λαιμό του και την ώρα που τον βλέπουν οι άλλοι μαχητές, τον πετά στο λάκκο.

Η γνωστή για τις φριχτές πρακτικές της οργάνωση Μπόκο Χαράμ, είχε γίνει γνωστή όταν απήγαγε εκατοντάδες κορίτσια και γυναίκες.

Σύμφωνα με τα tourkikanea οι εικόνες φρίκης της πρακτικής του νιγηριανού στρατού, αποκαλύφθηκαν μια εβδομάδα μετά από το βίντεο στο οποίο ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ Εμπουμπεκίρ Σεκάου έκοβε τον λαιμό ενός στρατιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *