Εθνικό Ειδοποιητήριο

του Δημήτρη Ιατρόπουλου
 *Ο χρόνος μας, τελειώνει σε λίγο. Όποιος έχει μυαλό, ας τα ακούσει αυτά:
*Για τρίτη φορά ακριβώς μέσα σε εκατό χρόνια, οι Γερμανοί στήνουν ένα Μεγάλο Πόλεμο, οικονομικής μόστρας, αυτή τη φορά. Με στόχο την απόλυτη κυριαρχία στην Ευρώπη και…..
μετά..έχει ο Θεός!
*Όμως οι Αμερικανοί τυπώνουν αδιάκοπα πληθωριστικά δολάρια! Τρισεκατομμύρια ολόκληρα! Και τα μοιράζουν δώθε-κείθε εξαγοράζοντας με τις Εταιρίες τους ολόκληρες χώρες, σαν να ήταν περίπτερα, η δυαράκια στο Παγκράτι!
*Σ’ αυτό το παιχνίδι συνεργάζονται (προς το παρόν) με τους Γερμανούς. Οι οποίοι, έτσι μονοκόμματα που σκέφτονται, έχουν πέσει στην αμερικάνικη παγίδα! Γιατί σε λίγο καιρό το δολάριο θα καταπιεί το ευρώ.
*Και η Μέρκελ, θέλοντας και μη, προτού αποχαιρετίσει την εξουσία, θα διαλύσει την Ενωμένη Ευρώπη, εις τα εξ ων συνετέθη..
*Εμείς χρησιμοποιηθήκαμε ως πειραματόζωο και από τη Μέρκελ, γιατί τα δικά μας τα χάλια αυξάνουν τα δικά της κεφάλαια, και από την Αμερική γιατί πρώτοι εμείς, (Ο Γιώργος Παπανδρέου δηλαδή) πυροβολήσαμε το ευρώ κάτω από τη ζώνη, για λογαριασμό του δολαρίου.
*Ως εκ τούτου, πριν μας αγοράσουν οι πολυεθνικές των τοκογλύφων και καταληστέψουν την αμύθητη περιουσία που κρύβουμε στα σπλάχνα μας, πρέπει να φύγουμε Αμέσως Τώρα απ την Ευρώπη και να ξανατυπώσουμε Δραχμές για να ισιώσουμε!
*Και να κάνουμε Εμείς το κουμάντο στην Πατρίδα Μας!
*Τα παπαγαλάκια, οι προδότες, οι πράκτορες και τα υπαλληλάκια θα κάνουν ότι μπορούν για να μας αποτρέψουν. Εμείς πρέπει να επιμείνουμε. Με τρόπους που να σέβονται την Ιστορία μας, οσάκις κινδύνεψε να διαλυθεί η Ελλάδα.
*Αλλιώς θα μας σβήσουν αυτοί, σε πολύ λίγο καιρό, – που ίσως μετριέται και σε δυο δεκάδες μήνες πια-, απ το χάρτη της Ευρώπης, αφού πρώτα «τελειώσουν» τη δουλειά τους, επάνω μας!
Υστερολόγιο: Συνέλληνες, τυπώστε, κόψτε και φυλάξτε αυτό το Ειδοποιητήριο. Θα σας χρειαστεί μόνο όταν θα φτάσετε στο σημείο να μουντζώνετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Στην περίπτωση όμως που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, δεν θα σας χρειαστεί. Τραγουδήστε, μαγειρέψτε, και κουτσομπολέψτε στην ΤιΒί σας, φρικαρισμένοι απ τα δελτία των Οχτώ, και διαγράψτε το. Ως αποκύημα της οργισμένης φαντασίας του τελευταίου των τελευταίων ανάμεσά σας, ενός Ποιητή-«Γραμματέα» μιας Ουτοπικής Ανατροπής, που όμως, (σε πείσμα της μικροαστικής λογικής της καναπεδάτης φοβίας), είναι πια Μονόδρομος για την Πατρίδα μας…

NewsBomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

  1. ΚΩΣΤΑΣ

    Τον φανατισμό, τον εγωισμό, τον σκοταδισμό και των μεσαίωνα (τον οποίο δεν είχε ποτέ η Ορθοδοξία) τον αντιπροσωπεύουν οι εχθροί της Ορθοδοξίας και όχι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αγαπητέ Πολύκαρπε, σε ευχαριστώ για την παρατήρηση σου εάν και δεν πιστεύω να κατάλαβες τι έχω γράψει, εντούτις σε ενημερώνω ότι, το να ακούμε και να σεβόμαστε απόψεις, γνώμες και ιδέες που είναι αντίθετα με αυτά που πιστεύουμε εμείς, είναι σοφία, το να καίμε στην πυρά ότι είναι ενάντια στα πιστεύω μας, είναι σκοταδισμός και μεσαίωνας.

    Τον σεβασμό του αντίθετου δεν τον απαιτείς τον κερδίζεις.

    Όσο για εμένα, ανήκω στην τρίτη λύση όπως σωστά είπες και σε αυτήν την λύση ανήκουμε δυστυχώς λίγοι, όσοι είναι σε αυτήν πλεύρα την ονομάζουν ελεύθερη και ανεμπόδιστει σκέψη.

    Όχι στον φανατισμό και εγωισμό δηλαδή όχι στα βαρίδια της πνευματικής σκέψης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  3. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

    Σκατά είναι και οι απόψεις Ιατρόπουλου για τον Χριστιανισμό, κύριε με το ψευδώνυμο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
    Ο ανώνυμος όμως 3:07 συμφωνεί και αγαπά τον Ιατρόπουλο που μοιράζει πνευματική κοπριά άφθονη μετα κείμενα και τα λόγια του!
    ή θα είσαι με τον ανωνυμο 3:07 και τον Ιατρόπουλο ή θα είσαι με τον π.Παϊσιο και τον Χριστιανισμό.
    ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αγαπητέ 3.07

    Τα είδη άνθρωπων κατά την γνώμη του Γέροντος παισίου είναι δύο και είναι σαν τις μέλισες άλλες καταλήγουν στα λουλούδια και άλλες στα σκατά.

    Εγώ δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Και άρχισα να ανησυχώ. Δεν θα βρίσει κανένας τον
    κ. Ιατρόπουλο; Εεε! Το κάνανε και νόμισα πως άλλαξε ο Έλληνας.Τώρα ησύχασα.

    Reply
  6. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    "Το ριζικο μας ηταν βασανα γεματο και η χαρα μας ηταν παντοτε μικρη, εχτες που γιορταζες σου στρωσαμε ενα πιατο κι ενα ποτηρι στ' ονομα σου με κρασι…" Τα τραγουδια της ξενητειας 1976

    Reply
  7. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ

    ΑΗΔΙΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!

    Reply
  8. Priapos

    Κ. Ιατρόπουλε το ξέρω οτι δεν είστε μαϊντανός να βγαίνετε στα παράθυρα και να συμμετέχετε σε συζητήσεις που υποβιβάζουν τη νοημοσύνη του ανθρώπου, αλλά πολύς κόσμος θα ήθελε να σας βλέπει να μιλάτε συχνότερα…
    Έχουμε ανάγκη τέτοιες φωνές! Και μη γελιέστε, δεν είμαστε λίγοι που καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα…
    Και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν 2 ειδών άνθρωποι που κάθονται στον καναπέ:
    1) Τα πρόβατα που βλέπουν ριάλιτι και αγωνιούν μαζί με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για την επόμενη δόση του δανείου
    2) Αυτοί που σιχάθηκαν τους Εργατοπατέρες και τον άθλιο ρόλο τους στους αγώνες του λαού, αλλά επιμένουν πεισματικά να κατεβαίνουν στο δρόμο σε κάθε ευκαιρία και να φωνάζουν στου κουφού την πόρτα…
    Ο κόσμος που σκέφτεται και ονειρεύται έχει ανάγκη απο μπροστάρηδες. Και όχι βέβαια τυχάρπαστους τυχοδιώκτες που θα ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια όσο σφίγγουν τα πράγματα, αλλά ανθρώπους που είναι γνωστοί για το έργο και τις θέσεις τους χρόνια τώρα

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ 2¨02
    Ο ΚΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΝΑΙ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ
    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΤΙ ,….ΣΠΑΝΙΟ
    ΕΣΥ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ….ΣΤΗ "ΓΥΡΑ"
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ…ΜΑΛ…
    ΕΛΕΟΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    @1:49
    Μιχάλη, έχεις πυρετό αγόρι μου?
    Τολμάς να βάζεις στην ίδια μοίρα
    Γιανναρά και Δελαστίκ
    με το φλούφλη τον Παπαρόπουλο??

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΛΛΙ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  12. michael

    Ένα μπράβο στον σύντροφο στα δύσκολα τον Δημήτρη Ιατρόπουλο.
    Ιατρόπουλος, Γιανναράς, Θεοδωράκης, Γ. Πιπερόπουλος και Δελαστίκ ας γίνουν οι μπροστάριδες μια και πολιτικοί με παντελόνια είναι ελάχιστοι. Ο Πάνος Καμένος είναι Ο ΕΝΑΣ….ο δεύτερος δεν έχει φανεί στον ορίζοντα ακόμα που να δείξει τα δόντια του στο κατοχικό κατεστημένο. Πάνο είμαι μαζί σου όπως και πολλοί ασχέτως ιδεολογικής κατεύθυνσης , εξ άλλου τι μπορεί κανείς να συζητήσει για Ιδεολογίες όταν πολιτικοί σουλατσάρουν από όλα τα κομματικά "περίπτερα" και εκεί κάνουν το παζάρι τους;

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ωραιος ο 12:49!!!!!!!

    Οταν σταματησουμε να τρωμε το κουτοχορτο που μας σερβιρουν μπορει να αλλαξει κατι,
    προς το παρον ψηφιστε τους και στα καπακια παραπονεθητε που δεν θα παρετε δωρο τα χριστουγεννα……

    Ηλιας

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Επιστροφή στην δραχμή και ευρώ σαν ξένο νόμισμα.
    Άποψη οικονομολόγου και οχι δική μου.Μακάρι να
    διαλυθεί η ευρωζώνη και να φύγουμε απο το ευρώ.
    Ποιά η προκοπή;Διέλυσαν τα πάντα.
    Και μια προτροπή.Καλέστε όσοι περισσότεροι
    μπορείτε την πρεσβεία της Γερμανίας-όπως έκανα
    και εγώ-και χώστε τα.Ζητήστε τις πολεμικές
    αποζημιώσεις και πείτε την γνώμη σας για τον
    Χίτλερ Νο: 2
    Φρύνη

    Reply
  15. Δημήτριος Σταθάκης

    Δυστυχώς Κ. Δημήτρη Ιατρόπουλε από τα σχόλια που διαβάζουμε, η Ελλάδα έχει πολλούς ηλιθίους και ΡΑΓΙΑΔΕΣ όλοι αισθάνονται βολεμένοι με τα Ευρώ που μας δανείζει η Σκρόφα του Βερολίνου, τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ ζώα τόσο που την τελευταία φορά που επαναστατήσαμε χρειάστηκε να περάσουν 400 χρόνια σκλαβιάς, είμαι 48 χρονών και δε μπορώ να περιμένω να περάσουν 400 χρόνια και ευτυχώς οι μεγάλες επαναστάσεις ξεκίνησαν από τους λίγους, τα ΖΩΑ αναγκάστηκαν απλά να ακολουθήσουν, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ βγήκε ένας Έλλην να πει δύο σοφές κουβέντες για το μέλλον σας και εσείς τον χλευάζετε, ξυπνήστε Γραικύλοι και ραγιάδες και δείξτε ότι είστε Έλληνες, γιατί πρόκειται να συμβούν φοβερά πράγματα στο μέλλον ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ και σταματήστε να ψηφίζετε και να περιμένετε να σας σώσουν αυτοί που κατάκλεψαν και διέλυσαν την Ελλάδα.
    τουλάχιστον αν θέλετε να λέτε τη γνώμη σας κάντε το επώνυμα το ΑΝΩΝΥΜΟΣ για μένα είναι σαν να ακούω μια κότα να κακαρίζει.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Όλα αυτά τα χρόνια ζούμε υπό καθεστώς απολύτου ψεύδους. Το κακό είναι ότι ουδείς εκ των ταγών της εξουσίας προσπάθησε ποτέ να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και να τον προειδοποιήσει για την καταιγίδα πού επρόκειτο να έλθει. Σίγουρα οι πολιτικοί το γνωρίζανε, διότι η νοημοσύνη ασφαλώς δεν τους λείπει. Αλλά και αν δεν ήταν τόσο νοήμονες, υπάρχουν σύμβουλοι πολλοί γύρω τους. Κάποιος χριστιανός θα τους άνοιγε τα μάτια.
    Και τώρα στο οικονομικό θέμα. Η δραχμή ήταν το νόμισμά μας. Το τύπωνε η Τράπεζα της Ελλάδος και παρά τις ατέλειες της κοινωνικής δικαιοσύνης του τόπου, ήταν το νόμισμα πού εξασφάλιζε την κυριαρχία των Ελλήνων πάνω στην οικονομία της χώρας τους .
    Η Πολιτική εξουσία με ψευδείς πληροφορίες και υποσχέσεις χωρίς να μας ρωτήσει πήρε το δικαίωμα μας να εκδίδουμε χρήματα και το έδωσε στους διεθνείς τραπεζίτες.
    Αυτοί σε αντάλλαγμα μας έδωσαν, το κατά Σημίτην «δικό μας νόμισμα», το Ευρώ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ μέσω ιδιωτικών τραπεζών!!!!
    Ένα νόμισμα πού στην πραγματικότητα είναι ένα αναδιανεμητικό εργαλείο που αρχικά αφαιρεί τον πλούτο από τα κράτη και κατόπιν από τους πολίτες, για να τούς παραδώσει στο τέλος μέσω του Δ.Ν.Τ. στην ολιγαρχία των τοκογλύφων και της εξουσίας του χρήματος.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    κ. Ιατροπουλε, ασχετα με το αν συμφωνουμε λιγοτερο η περισοτερο, η αν ακομα στις σκεψεις σας θα συμληρωναμε κι εμεις το κατι τι μας, θα χαιρομαστε να σας "βλεπουμε" συχνοτερα, "φωνες"σαν την δικη σας, ανθρωπων του πνευματος τις εχουμε αναγκη

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Αν ήταν όλα τόσο απλά τι ωραία που θα ήταν !
    Η επιστροφή πίσω στην δραχμή θα λύσει πιό ακριβώς θέμα; Ευρώ χρωστάμε και μόνο σε ευρώ θα μας μας δανείζουν – ΠΟΤΕ σε δραχμές. Επομένως, όσο και αν υποτιμήσουμε την δραχμή, πως ακριβώς θα "ισιώσουμε" από όλα αυτά τα δάνεια;
    Η Αμερική είναι η μόνη χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας που χρωστά μόνο στο νομισμά της. Μόνο αυτή μπορεί να τυπώνει και να μοιράζει χαρτιά "ξοφλώντας" τα δανειά της. ¨Ολοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να δουλέψουμε και να ματώσουμε για να μειώσουμε τα χρέη μας!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Μη στρέφεις τον κόσμο κατά της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Ξέρεις ποιοι πραγματικά φταίνε και το έχεις αναφέρει και στο παρελθόν.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Μιλάς σωστά αλλά λείπει από τις αναλύσεις σου το στοιχείο της θρησκείας (εβραίοι-χριστιανοί-μουσουλμάνοι) και ο ρόλος της στα τεκταινόμενα.

    Επίσης, πρέπει να δώσεις έμφαση στη δύναμη των διαφόρων στοών (ΜΜΕ-κόμματα-χρήμα-εκβιασμός-δολοφονία) και στο κοινό κατευθυντήριο όλων των πολιτικών ηγετών.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ
    Ν΄ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ.
    ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Aυτή η Μέρκελ είναι ο Χίτλερ σε "γυναικείο" σώμα! Αμάν! Δεν έχει τίποτε άλλο να ασχοληθεί; Πράγματι, βρισκόμαστε σε οικονομικά εμπόλεμη κατάσταση με πρωταγωνιστή τη σκατόφατσα της Μέρκελ.
    Από την άλλη πιστεύω, ότι ο Έλληνας βράζει μέσα του, όλοι μας. Εμείς ανατρέψαμε το 3ο ραϊχ, μακάρι να ξυπνήσουμε εγκαίρως ώστε να ανατρέψουμε και το 4ο…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *