Πήδηξε από την ταράτσα γιατί δεν έβρισκε δουλειά

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει χθες το απόγευμα ένας 37χρονος Μεσσαρίτης ο οποίος πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του στο Τυμπάκι.
Ο νεαρός άνδρας, το τελευταίο διάστημα φέρεται να ήταν πολύ απογοητευμένος, γιατί δεν έβρισκε δουλειά και την κακή του ψυχολογική κατάσταση γνώριζαν οι οικείοι του στους οποίους καθημερινά μιλούσε για το Γολγοθά που ανέβαινε.

Αρχικά ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο…
Κέντρο Υγείας των Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ. Σήμερα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κακώσεις στο κεφάλι και βαριά τραύματα στα πόδια.

ΠΑΤΡΙΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    o Θεός βοηθός για το παλλη΄κάρι.Κι εγω άνεργη είμαι πολλούς μηνες τω΄ρα και κατανοώ..αλλά η ζωή είναι ωραία γαμώτο, παρά τα οσα!Κουράγιο

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Θάρρος ρεεεε !

    Πόσα παιδιά είχε η γιαγιά σας ρε πατριωτάκια; πολλά ε;
    τότε δεν είχαν να φάνε, δεν είχαν ρεύμα, δεν είχαν ποδήλατο κ.α.
    Αυτοί, ρωτήσατε πως έζησαν; κι όμως έζησαν χωρίς αυτ/το, χωρίς ρούχα και παπούτσια.

    ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Ποιός είσαι εσυ που θα αφαιρέσεις έστω και τη ζωή σου μόνο;

    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ! Η ζωή ακρίβυνε, δεν είναι οτι δεν έχουμε να φάμε. Οι λύσεις είναι πάντα στην άκρη των δακτύλων μας.
    Θα δώσουμε λόγο γι' αυτό που κάναμε και τότε μπορεί να είναι χειρότερα απ' οτι νομίζουμε τώρα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΑΝ ΦΤΑΣΩ (ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ)ΣΕ ΟΡΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ (ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ…(ΚΑΜΙΚΑΖΕ)…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΡΗΤΗ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΛΤΑΡΕΙ!!! ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…..ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ….Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..!!!!!!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ
    ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Πάντως ρε παιδιά σταθείτε και σκεφτείτε το ένα λεπτό. Είναι ζωή αυτό που ζούμε; Σαν έγκλειστοι σε σωφρονιστικό ίδρυμα που φοβόμαστε μη μας πέσει το σαπούνι. Που είναι η ασφάλεια; που είναι η ευνομία; που είναι η προσωπική εξέλιξη; που είναι η χαρά; που είναι όλα αυτά που έπρεπε να απολαμβάνουμε σαν μέλη μιας "πολιτισμένης" (όπως βαυκαλίζουμε τους εαυτούς μας ότι ζούμε) κοινωνίας;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Άλλοι αυτοκτονούν γιατί δεν έχουν ψωμί για τα παιδιά τους και άλλοι ζουν σαν μαχαραγιάδες στις βιλλάρες που έφτιαξαν με τα κλεψιμέϊκα.
    Δεν θα γυρίσει ο τροχός, να γελάσει και ο φτωχός;
    Θα γυρίσει..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Απαιτώ αυτή τη στιγμή να παραιτηθούν όλοι της κυβέρνησης. Δεν σας θέλουμε άλλο. Εδώ ο κόσμος πεινά, έχει τόσα προβλήματα. Δεν με ενδιαφέρει το χρέος της Ελλάδας, δεν το δημιούργησα εγώ, δεν θέλω να το μεταφέρετε στα παιδιά μου. Να το πληρώσετε εσείς και τα δικά σας παιδιά και να φύγετε από αυτό τον τόπο. Σας σιχάθηκα…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    "θα φύγει" πολύς κόσμος ακόμα. Και πόσοι θα έχουν φθάσει στα πρόθυρα; θα ζήσουμε σαν σχιζοφρενείς άμα συνεχιστεί αυτή η παπαριά που σίγουρα δεν λέγεται ζωή…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Κρίμα ακόμη μια Ελληνική ψυχή κινδυνεύει να χαθεί.

    εεεεεεεεεεεεεε δεν μας περισεύει κανένας.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Διαστάσεις επιδημίας έχουν πάρει οι αυτοκτονίες στη χώρα μας. Μόνο την 3ετία (2004-2007) αυξήθηκαν κατά 15%, σύμφωνα με ευρωπαϊκή μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με θέμα «Αυτοκτονικές τάσεις στην Ευρώπη», στην οποία εκ μέρους της Ελλάδας συμμετείχε το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ).

    Βεβαίως στην Ελλάδα ο αριθμός των αυτοκτονιών δεν καταγράφεται επίσημα κι αυτό γιατί απλώς δηλώνονται ως «αιφνίδιοι θάνατοι».

    Παρά την αύξηση του 2010 η Ελλάδα παραμένει χαμηλά στη συχνότητα των αυτοκτονιών. Το 2008 ήταν στην 84η θέση παγκοσμίως με συχνότητα 2,8 / 100.00 κατοίκους.

    Μετά την αύξηση του 2010 ανεβαίνει στο 5,7 περίπου, ποσοστό πολύ χαμηλότερο από το 10/100.000 της Ιταλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας, το 13/100.000 των ΗΠΑ και το 25/100.000 της Σκανδιναβίας, Γερμανίας, Ανατολικών χωρών, Ιαπωνίας.

    Άρα, έχουμε ακόμα περιθώρια για νέα μέτρα. Γενικά αντέχουμε!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *