Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο χριστιανή

Λαχώρη, Πακιστάν:
Μια χριστιανή γυναίκα που ονομάζεται Asia Bibi, καταδικάστηκε σε θάνατο από Τοπικά Δικαστήρια μετά το τέλος μίας δίκης που κράτησε ένα χρόνο, με την κατηγορία της «βλασφημίας» για την οποία την μήνυσαν μουσουλμάνοι χωρικοί από το χωριό Ittanwali, όπου διέμενε εδώ και αρκετές γενιές.
Ενώ εργαζόταν σε αγροκτήματα μαζί με άλλες μουσουλμάνες, κάποιες μουσουλμάνες ξεκίνησαν συζήτηση με την …..
Bibi για τα θέματα της θρησκείας, στις 19 Ιουνίου του 2009. Οι γυναίκες, που την ονόμαζαν «άπιστη» και τον Χριστιανισμό μια «θρησκεία των απίστων», άρχισαν να την πιέζουν για να γίνει μουσουλμάνα.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο κάποιες γυναίκες της ζήτησαν να φέρει λίγο πόσιμο νερό και μετά αρνήθηκαν να το πιουν, πυροδοτώντας μια σειρά από σχόλια και προκαταλήψεις, όπως ότι το νερό που μαζεύτηκε από μια χριστιανική, ήταν “ακάθαρτο”.
Η Bibi, 45 ετών, που είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, υπερασπίστηκε την χριστιανική της πίστη με τις λίγες γνώσεις της και είπε στις μουσουλμάνες ότι ο Χριστιανισμός είναι η μόνη αληθινή θρησκεία, κάτι που στο άκουσμά του έκανε τις μουσουλμάνες να αρχίσουν να φωνάζουν και να την κατηγορούν ότι «μιαίνει τον προφήτη Μωάμεθ».

Οι Μουσουλμάνοι άνδρες που εργάζονται σε διπλανά χωράφια, επίσης, συγκεντρώθηκαν και επιτέθηκαν στην Asia Bibi, η οποία κατέφυγε στο χωριό της και κλείστηκε στο σπίτι της. Ο οργισμένος όχλος των μουσουλμάνοι την ακολούθησε και την έβγαλε έξω από το σπίτι με τη βία και άρχισε να την χτυπάει. Άρχισαν να βασανίζουν και τα παιδιά της, αλλά εν τω μεταξύ κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

Η αστυνομία πήρε την Bibi στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον της σύμφωνα με το άρθρο 295-Β και Γ του Πακιστανικού Ποινικού Κώδικα, αλλά έστειλε μια ομάδα να προστατεύσει τους άλλους χριστιανούς του χωριού Ittanwali.
Οι παραβάτες του άρθρου 295 Β και Γ του Κώδικα αντιμετωπίζουν την ποινή της ισόβιας φυλάκισης ή του θανάτου, αλλά είναι η πρώτη φορά, στην ιστορία του Πακιστάν, που δικαστήριο καταδικάζει γυναίκα σε θάνατο.

Η ‘Release International’ μια ομάδα υποστήριξης για διωκόμενους χριστιανούς σε όλο κόσμο έκανε γνωστή την υπόθεση της Bibi και έχει ξεκινήσει μια online αίτηση για την εξασφάλιση της δικαιοσύνης για εκείνη.
Εν τω μεταξύ, το Πακιστανικό Χριστιανικό Κογκρέσο (PCC) έχει εκφράσει την ανησυχία του για την καταδίκη σε θάνατο της Asia Bibi και έχει προσφύγει στον Πρόεδρο του Πακιστάν για να αποσύρει την ψεύτικη υπόθεση ενάντια στην Bibi αμέσως.
Το PCC πιέζει την κυβέρνηση του Πακιστάν να καταργήσει το νόμο περί βλασφημίας και έχει οργανώσει πολλές διαλέξεις στο Πακιστάν και στις ΗΠΑ.

Ο συζυγος της, Ashiq Masih.
Ο Ashiq Masih, ο σύζυγός της, (φώτο κάτω) είπε ότι η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ , και πιστεύει ότι ο δικαστής δέχθηκε πιέσεις για να κρίνει την σύζυγο του ένοχη .
«Δεν μπορώ να το πιστέψω».
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν είχε ακόμα την καρδιά να πει την κακιά είδηση στα μικρότερα παιδιά του.
“Δεν έχω πει την απόφαση του δικαστηρίου στις δύο νεότερες κόρες μου “, είπε.
“Μου ζήτησαν να πολλές φορές νέα για τη μητέρα τους, αλλά δεν μπορώ να πάρω το θάρρος να τους πω ότι ο δικαστής καταδίκασε τη μητέρα τους σε θάνατο για ένα έγκλημα που ποτέ δεν έχει διαπράξει.


Ο Shahzad Kamran, της χριστιανικής διακονίας ‘Sharing Life Ministry Pakistan’, δήλωσε: «Στην αστυνομία ασκήθηκε πίεση από τον όχλο των μουσουλμάνων, συμπεριλαμβανομένων και κληρικών, που ζητούσαν να τους δοθεί η Asia ώστε να την θανατώσουν, επειδή είχε μιλήσει άσχημα για τον προφήτη Μωάμεθ»
“Έτσι, η αστυνομία έσωσε τη ζωή της, αλλά στη συνέχεια καταχωρήθηκε εναντίον της, η κατηγορία της βλασφημίας .”
Πρόσθεσε ότι είχε κρατηθεί φυλακισμένη σε απομόνωση για περισσότερο από ένα χρόνο, πριν την καταδίκη της σε θάνατο τη Δευτέρα.
«Η δίκη ήταν καθαρή», είπε.

“Ήταν αθώα και ποτέ δεν είπε αυτά τα λόγια”
H Asia Bibi με τίς κόρες της έξω από τό δικαστήριο
Ωστόσο, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πιστεύουν ότι ο νόμος περί βλασφημίας χρησιμοποιείται πια συχνά για να εισάγει διακρίσεις εις βάρος θρησκευτικών μειονοτήτων, όπως είναι και τα εκτιμώμενα τρία εκατομμύρια Χριστιανών , σε μια χώρα 126 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Τον Ιούλιο, κατηγόρησαν δύο χριστιανούς για «βλασφημία» και πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν έξω από ένα δικαστήριο στο Faisalabad (Βλέπε πλήρες άρθρο ΕΔΩ).
Μια έκθεση της αμερικάνικης επιτροπής για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία πέρυσι κατέληξε:

«Αν και έχουν υπάρξει περιστασιακά αθωωτικών αποφάσεων για κατηγορούμενους για βλασφημία, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις εκείνοι που αθωώθηκαν έχουν αναγκαστεί να κρύβονται, από το φόβο επιθέσεων θρησκευόμενων εξτρεμιστών».
Ο Αλί Χασάν Νταγιάν, του Human Rights Watch, είπε ότι ο νόμος περί βλασφημίας πρέπει να καταργηθεί.
“Ουσιαστικά ο νόμος περί βλασφημίας χρησιμοποιείται ως εργαλείο δίωξης και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη θρησκεία.”
“Κάνει τις θρησκευτικές μειονότητες ιδιαίτερα ευάλωτες επειδή συχνά χρησιμοποιείται εναντίον τους.


ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ στο ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    1,05 ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ "ΜΙΑΣΜΑ"
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ… ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΩΝΤΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΣ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ… ΤΩΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    11.05 κάνεις ΛΑΘΟΣ. Ο Χριστιανισμός δεν θεωρεί την γυναίκα μίασμα όπως ο μουσουλμανισμός. Ας μην ξεχνάμε σε ποσες ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΙΚΕΣ κοινωνίες εφαρμόζεται ακόμα και σήμερα κλειτοριδεκτομή και άλλα εγκλήματα εις βαρος του ανθρωπίνου γενους, τα οποια στηρίζονται στον ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ που διδάσκει το Ισλάμ. Και τόσα άλλα…

    Γι αυτό, μάθε να εξετάζεις καλυτερα πριν πάρεις θέση, και να μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβάλι. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 11.05 ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ… ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ…
    ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    Reply
  5. 102

    ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ.ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ??
    ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΟΜΑΤΑ??
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΌΨΥΧΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ..ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΦΤΩΧΌ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ, ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ …
    ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΑΝ .Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. 2) ΟΤΑΝ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟ 1922 ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗΝ ΠΕΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΩΑΜΕΘ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ, ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ ΓΙΕ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΧΙΒΡΩΜΙΑΡΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!

    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΕΙΟΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!! ΕΙΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΘΡΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΜΩΑΜΕΘ!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΨΑΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑΔΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

    Reply
  12. Ζούμπι

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ……

    Reply
  13. Ανώνυμος

    kapsoulis είπε…

    Παντως για το Βατοπαιδι ΝΤΟΡΟΣ γινεται μην μου πειτε????????

    Και στο Καρπενησι βγηκε ο γυιος της ΝΤΟΡΑΣ…..

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ……….TΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ???????

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *