Περιθωριοποιείται το κόμμα των αποστράτων;

Έντονες εξελίξεις υπάρχουν αυτές τις ημέρες στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ γνωστό και…

ως κόμμα αποστράτων.

Μετά την αποχώρηση των κύριων οργανωτών αλλά και αρμόδιων για τον πολιτικό σχεδιασμό και την εκπροσώπηση του κόμματος, δηλαδή των μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρου Βασίλη Πανταζή και εκπρόσωπου τύπου Θεόδωρου Διαμάντη, τους ακολουθούν σήμερα και ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος του κόμματος απόστρατος Αντιπτέραρχος, Γεώργιος Γερούλης καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Παναγιώτης Μίγκος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξαν έντονες διαμάχες των παραιτηθέντων λόγω της ώθησης του κόμματος προς την άκρα δεξιά από συγκεκριμένους παράγοντες αλλά και της άρνησης τους, προφανώς για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, να συνεργασθούν με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν τις ίδιες ιδέες, ώστε να δημιουργηθεί ένας φορέας πολιτικός ο οποίος θα μπορούσε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Είναι δεδομένο ότι το κόμμα δεν θα μπορέσει να συνέλθει, αφού τα συγκεκριμένα μέλη του ήταν αυτά που είχαν σηκώσει το βάρος της μέχρι τώρα οργάνωσης και παρουσίας του κόμματος.

Ας ελπίσουμε ότι δεν αληθεύουν οι φήμες που ακούγονται μετά τις εκλογές για μετατόπιση του κόμματος προς την κυβερνητική πλευρά.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *