Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΑΡΙΝΤΣ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου και υπουργού επικρατείας της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
Η άποψη του κ. Αριντς, εικάζουμε ότι δεν αποτελεί θέση της τουρκικής κυβέρνησης γιατί στερείται αλήθειας και σοβαρότητας.

Υπενθυμίζουμε για όσους το ξεχνούν ότι….
η Ελλάδα, χώρα της Ε.Ε. και της ΟΝΕ , με μεγάλα επιτεύγματα μέχρι τώρα, παρά την πρόσκαιρη κρίση, επιφυλάσσει σε όλους τους πολίτες της και διατηρεί ένα βιοτικό επίπεδο που προφανώς για πολλές άλλες χώρες θα ήταν ζηλευτό.

Γι αυτό ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για την πορεία που έχει χαράξει εδώ και χρόνια και για όλα όσα σχεδιάζει για το μέλλον του.

Η δημοσιονομική κρίση στη χώρα μας σαφώς και είναι υπαρκτή αλλά χάρη στην αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού θα επέλθει ανάταξη της οικονομίας μας μέσα από ένα εφαρμοζόμενο εθνικό σχέδιο όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν. Και γι αυτό να είναι βέβαιοι οι πάντες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ !!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ ΜΠΛΙΑΧ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΓΓΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ …ΣΥΡΟΣ

    Reply
  2. ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΕΛΑΤΑ ΤΩΡΑ…….ΑΦΟΥ Ε Ι Κ Α Ζ Ο Υ Ν Ε ……….
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ…..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ………..
    ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ;
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
    ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝΕ!!@!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ
    ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

    ΑΜΗΝ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Με τετοιο βλημα για υπουργο τι πρριμενουμε να πουν τα καθε ειδους ΜΟΓΓΟΛΑ?

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΙΟΤΗ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ……ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ……

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *