Νίκος Νικολόπουλος συνάντηση συντονιστικής ομάδας συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές

«Ο Μάης φέρνει το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής»

«Κάθε μέρα που περνάει ο λαός μας δείχνει ολοένα και περισσότερο έτοιμος για την μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι τα….

μνημόνια, αφενός δεν πέτυχαν τίποτα από τους υποτιθέμενους στόχους τους και αφετέρου, λειτούργησαν ως ο μανδύας μίας νέας μεγάλης ανακατανομής χρήματος, προς όφελος και πάλι των ιδίων προσώπων και των συμφερόντων που επί δεκαετίες απομυζούν την Ελλάδα. Η δική μας ευθύνη μεγαλώνει λοιπόν…»

Αυτά, μεταξύ άλλων, ανέφερε ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια σύγκλησης της Συντονιστικής Ομάδας του κόμματος, χθες το απόγευμα στην Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε μία αποτίμηση της έως τώρα δράσης του κόμματος και των αποτελεσμάτων της. Η Συντονιστική Ομάδα εκτίμησε ότι η αποσύνθεση του «παραδοσιακού» πολιτικού τοπίου θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα και ο πολυκερματισμός δυνάμεων ενδεχομένως θα φτάσει στο απόγειό του μέχρι τον Μάϊο, οπότε οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και οι ευρωεκλογές θα αναδείξουν ένα νέο τοπίο, που αφενός θα επιβάλλει πολιτική αλλαγή στην διακυβέρνηση της χώρας και αφετέρου, θα αναδείξει την ανάγκη δημιουργίας πολιτικών συνασπισμών, με βασικό διακύβευμα, το τέλος της πολιτικής λιτότητας και τον ουσιαστικό απεγκλωβισμό των αναπτυξιακών δυνάμεων της χώρας από τις υφεσιακές λογικές των μνημονίων.

Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε: «Το αίτημά μας για ένα συντριπτικό, αλλά ενωτικό και δημοκρατικό χτύπημα του λαού στους ντόπιους και ξένους δυνάστες βρίσκει διαρκώς μεγαλύτερη απήχηση. Η πεποίθησή μας ότι οι περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στην Αττική, θα στείλουν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής σε όλη την χώρα, αγγίζει την πλειοψηφία των πολιτών του Λεκανοπεδίου. Και η πίστη των κεντροδεξιών ψηφοφόρων ότι ο Αντώνης Σαμαράς μετακίνησε την μεγάλη λαϊκή παράταξη της ΝΔ από τις ιδρυτικές αρχές της, σε ένα κλειστό αντιλαϊκό κλαμπ που εργάζεται προς όφελος μίας καταρρέουσας ελίτ, είναι πλέον δεδομένη. Όλα αυτά έχουν αρχίσει να καταγράφονται ήδη και επίσημα, όπως συμβαίνει με την δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Ακρόπολη και η οποία εμφανίζεται να μας δίνει ποσοστό 7,5% για την Περιφέρεια Αττικής. Δεν επαναπαυόμαστε όμως στις δημοσκοπήσεις, ούτε σε όλα όσα, κολακευτικά ακούμε καθημερινά. Εξάλλου, δεν εκπροσωπούμε ένα νέο μοντέλο εξουσίας, ούτε αποτελούν αυτοσκοπό της πολιτικής μας δράσης τα εκλογικά ποσοστά. Αν όσα ευαγγελιζόμαστε, αγγίζουν τους Έλληνες, τότε τα εκλογικά ποσοστά θα έρθουν. Γι’ αυτό και αποτελεί χρέος μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε για μία νέα εθνική και πατριωτική ενότητα, αλλά και μέσα από μία πλατιά συνεννόηση να καταστρώσουμε και ένα ρεαλιστικό, εναλλακτικό σχέδιο ελπίδας για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη εργαζόμαστε. Δεν περπατάμε στα σύννεφα και δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Το καταρρέων σύστημα θα αντισταθεί λυσσαλέα. Θα βάλει πολλά εμπόδια και θα χρησιμοποιήσει πολλές σειρήνες. Όμως η επόμενη νίκη θα είναι πλέον του λαού. Δεν γίνεται αλλιώς! Συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα και πάθος. Με δύναμή μας τον λαό και την δημοκρατία. Ο Μάης που έρχεται πρέπει να φέρει το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής. Θα είναι ο Μάης της Ελλάδας!».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *