ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ


Ο Δήμος Εχεδώρου με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών του αλλά και των σπουδαστών του Α-ΤΕΙΘ εγκαινιάζει μια νέα δημοτική λεωφορειακή γραμμή από την περιοχή του Α-ΤΕΙ προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή βράδυ. Η γραμμή αυτή ξεκινάει από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010 και είναι εντελώς δωρεάν για τους επιβαίνοντες.
Αφετηρία: Πολυτεχνείου 27-29 ( στάση ΟΑΣΘ) ,
Διαδρομή: Πολυτεχνείου, Καλοχώρι, Α-ΤΕΙΘ, Σίνδος, Πολυτεχνείου στις στάσεις του ΟΑΣΘ.
Το τέρμα είναι στο Α-ΤΕΙΘ και μέσω της ίδιας διαδρομής θα επιστρέφει στην αφετηρία.
Τα δρομολόγια θα είναι τρία και κάθε ένα θα διαρκεί περίπου μισή ώρα. Το πρώτο θα ξεκινάει από….
.

την Πολυτεχνείου στις 00:10 καταλήγοντας στο Α-ΤΕΙΘ στις 01:45 , το επόμενο, από την αφετηρία, στις 01:20 τερματίζοντας στις 01:55 και το τελευταίο στις 02:30. Αρχικά τα δρομολόγια θα είναι τρία και κάθε ένα θα ολοκληρώνεται σε περίπου μισή ώρα.

«Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, η πρωτοβουλία του δήμου Εχεδώρου έχει πολλαπλές θετικές συνέπειες. Δίνει την ευκαιρία στους νέους μας αλλά και στους σπουδαστές των ΤΕΙ να μπορούν απρόσκοπτα να επισκέπτονται το κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να προβληματίζονται για το εάν μπορούν να διαμένουν μόνιμα στην περιοχή μας. Επίσης δίνει την ευκαιρία στους πολίτες μας που επιθυμούν να κατεβούν στο κέντρο της πόλης κατά τις βραδινές ώρες να μετακινηθούν δωρεάν και να επιστρέψουν με ασφάλεια μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση. Η ροή επισκέψεων προς αλλά και από τη Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη σημασία για την περιοχή μας η οποία καλείται να φιλοξενήσει τη νέα Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης » δήλωσε ο Δήμαρχος Εχεδώρου Σπύρος Σταματάκης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *