Ο Ψωμιάδης φεύγει… ο Ψωμιάδης έρχεται!

Μετά την καθαρογραφή της καταδικαστικής απόφασης ο Π. Ψωμιάδης οσονούπω τίθεται, σύμφωνα με τους νομικούς, αυτομάτως σε αργία από τα καθήκοντά του. Στη συνέχεια και μέχρι να υπάρξει απόφαση του Αρείου Πάγου που λέει πως θα…..
προσφύγει ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, θα τον αναπληρώνει ο αδερφός του Διονύσης. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ότι δεν θα γίνουν , όπως έχει ειπωθεί, εκλογές μεταξύ των 25 περιφερειακών συμβούλων για να εκλέξουν νέο περιφερειάρχη.

Όπως μάθαμε μάλιστα, είναι σε γνώση του Ψωμιάδη, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, διευκρινιστική ερμηνεία του νόμου που λέει ακριβώς αυτό που προαναφέραμε. Η εξέλιξη αυτή βολεύει προσωρινά όλες τις πλευρές.

Τον Ψωμιάδη καταρχήν, που στο πόδι του θα είναι ο αδερφός του, μέχρι να δει αν θα τελεσφορήσουν οι νομικές ενέργειες που θα κάνει ώστε να ανατραπεί- δύσκολο έως αδύνατο υποστηρίζουν νομικές πηγές- η καταδικαστική απόφαση.

Δεύτερον βολεύει τη ΝΔ γιατί και δεν θα έχει ένα Ψωμιάδη απέναντί της να ισχυρίζεται ότι δεν τον στήριξε, αλλά και γιατί δεν θα αναγκαστεί να ορίσει υποψήφιο στην περίπτωση που γινόταν εκλογές μεταξύ των συμβούλων.

Και τέλος το ΠΑΣΟΚ γιατί όπως λένε κυβερνητικά στελέχη δεν θα μπορεί πλέον ο Ψωμιάδης να ισχυρίζεται πως πρόκειται για πολιτική δίωξη.

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Τον φαγανε και αυτον τον πατριωτη.. Τελικα δεν ενδιαφερεται ο ελληνας αν κατι παει σωστα.. αλλα να βγαλει το ματι του αδερφου του! Οπως ελεγε και ο Χριστοδουλος σε ενα ανεκδοτο. "τι θελει ο ελληνας.. Να ψωφισει η κατσικα του γειτονα.."

    Αααχ καημενα μου γραναζο-πιθικια!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *