Η μετά ΔΝΤ και απεργιών εποχή στον Κυριακάτικο Τύπο


ΜΕ τις απεργίες αλλά και τον πολιτικό ευτελισμό μαζί με τα δραματικά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας αλλά κυρίως με ανούσιες δημοσκοπήσεις ασχολείται ο Κυριακάτικος Τύπος στην μετά απεργιών εποχή με αρκετά μηνύματα ιδίως προς το εσωτερικό των κομμάτων. Συγκεκριμένα το ‘Πρώτο Θέμα’ τιτλοφορεί το κύριο άρθρο του λέγοντας “Δραματικό μήνυμα σε αντιπολίτευση και συνδικαλιστές-74% ΣΟΣ σταματήστε τις απεργίες-Αυτοπεριορισμός για να μην πάμε σε χρεωκοπία-Τρέμει η Ευρώπη και δημιουργεί μηχανισμό στήριξης με 650 δις Ευρώ” ενώ αναφέρεται και για το…..
.

Πόθεν έσχες βουλευτών και που πάνε τα λεφτά μας…με παράδειγμα την μεζονέτα του Αρη Σπηλιοτόπουλου….
@Η ‘Real News’ παίζει διαφορετικό θέμα και απορούμε που εξάγει την πληροφορία ότι ‘Νομοθετική πρωτοβουλία απο τον Χάρη Καστανίδη για την κάθαρση-Ανοίγουν οι φυλακές για υπουργούς- Κυβερνητική ντρίπλα παρακάμπτει το Νόμο περι ευθύνης υπουργών και ακυρώνει την παραγραφή των κακουργημάτων- Και ρύθμιση για δήμευση περιουσιών…” αλλά δεν μας αναφέρει να αφορά εν ενεργεια ή τέως υπουργούς! Το ‘Αρθρο’ καταγράφει ότι “Βράζει το ΠΑΣΟΚ-Ρήγμα στη ΝΔ-Ανατροπές στα κόμματα και ριζικές αλλαγές στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό” προσθέτει η εφημερίδα…
@To “Βήμα” υποστηρίζει ότι “Αρωμα ανασχηματισμού στην Κυβέρνηση-Κόμματα και θρύψαλλα-Ντόμινο αλλαγών φέρνουν οι αντιδράσεις-Ναι στα μέτρα και τις διαδηλώσεις παο γκάλοπ”. Η ‘Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία’΄παραδέχεται ότι “Ο Πρωθπουργός, οι αρχηγοί των κομμάτων και Πρόεδροι οργανισμών απαντούν στην Κ.Ε -Πολιτική χρεωκοπία και μπορεί το σύστημα να υπερβεί την κρίση; H μαζί θα σωθούμε ή μαζί θα χαθούμε”.
@Η ‘Καθημερινή’ τιτλοφορεί το κύριο θέμα της “Αναταράξεις στην εποχή του ΔΝΤ-Με στρατηγική πόλωσης Παπανδρέου και Σαμαράς-Ρήγματα στα κόμματα και νέες κινητοποιήσεις”. Το ‘Εθνος’ προσθέτει ότι “Οι κρυφοί όροι της συμφωνίας για πρόσθετες περικοπές και φόρους-Νέα μέτρα κατά κύματα ως το 2014 για να εξοικονομηθούν άλλα 17 δις”.
@Ο ‘Αδέσμευτος Τύπος’ απο την πλευρά του εξηγεί ότι “Ερχεται για να εφαρμοστεί άμεσα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα-Ενιαίο μισθολόγιο λιτότητας-Κόβονται δεκάδες προκλητικά επιδόματα προκλητικής σπατάλης όλων των Κυβερνήσεων”. Η ‘Απογευματινή’ υπογραμμίζει ότι “Αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο ασφαλιστικό παζάρι για δύο μόνο διατάξεις-37 ή 40 χρόνια δουλειάς το ερώτημα και κανείς στην σύνταξη πριν τα 60 ή θα ισχύει ευνοικό καθεστώς για μητέρες και βαρέα με ανθυιγεινά”….
@Ο ‘Ελεύθερος Τύπος’ αποκαλύπτει ότι “Δημοσκόπηση καταγράφει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό-Γαλάζιο Ναι στην διαγραφή Ντόρας και πράσινο ΟΧΙ σε μέτρα και αποπομπές-ενώ αναθερμαίνονται σενάρια ανασχηματισμού με βαρύ κλίμα για Παπακωνσταντίνου”. Τέλος το ‘Παρόν της Κυριακής’ καταλήγει ότι “Συζητούν σοβαρά στο Μαξίμου για πρόωρες κάλπες τον Ιούνιο-Στήνει κάλπες ενόψει ανεξέλεγκτων κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων- Τα συν και τα πλήν της κίνησης αυτής-Τελικά στο δικό μας κρόταφο έβαλες το περίστροφο Γιώργο”…

http://greekmme.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *