Τσεκάρει Κροάτες ο Μιλοβάνοβιτς

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τη Χάιντουκ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε δυο Κροάτες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα τσεκάρει τις περιπτώσεις των Γκόραν Μίλοβιτς και Μάριο Μάλοτσα. Ο πρώτος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο δεύτερος είναι 26 ετών, επίσης κεντρικός αμυντικός και το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο αρχηγός της Χάιντουκ φέρεται να έχει προταθεί και αυτός στην Ένωση. Η ΑΕΚ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης, που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάντα στραμμένη την προσοχή του και στο θέμα του επιθετικού, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να παρουσιάζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, ως ο παίκτης, ο οποίος έχει τις περισσότερες πιθανότητες, για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Εξελίξεις και σε αυτό το θέμα, αναμένονται στις αρχές του επόμενου μήνα, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο της ΑΕΚ, όσο και του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο αγωνίζεται ο Αλγερινός.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *