Οι Μαυρογιαλούροι του Πύργου που…βουλιάζει οικονομικά

ΤΑ εχω πάρει στο κρανίο με τους πολιικούς του Νομού μας που μόνο ψήφους και καρέκλες γυρεύουν και όχι την ουσία. Σαν Πυργιώτης και Ηλείος αγανακτώ για τόσα πράγματα που θέλω να τα πώ. Πρώτα απο όλα για το Δήμο Πύργου. Στη σφυγμομέτρηση που κάναμε και είναι ενδεικτική μέχρι τις ημέρες των εκλογών διαπιστώσαμε τα ακολουθα για τον……
ποιο θεωρούν ικανό Δήμαρχο για την πόλη μας….

Γαβρίλης Λιατσής 33 (28%)

Μάκης Παρασκευόπουλος 26 (22%)

Κώστας Νικολούτσος 7 (6%)

Τάκης Αντωνακόπουλος 11 (9%)

Κανένας δυστυχώς 37 (32%)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1 Βλέπουμε ότι η διαφορά των 2 πρώτων είναι μικρή αλλά απο την πρώτη ο κ. Μάκης πήρε την διαφορά. Προφανώς έχει μεταμορφώσει τόσο τον Πύργο που είμαστε ευχαριστημένοι. Με το μποτιλιάρισμα απο την Γερμανού και την Ερμού μέχρι την αγορά, ακόμα και κάτω απο τον ΟΤΕ. Απίστευτα χάλια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2 Μια πόλη που ασφυκτιά ειναι ο Πύργος. Γιατί το πράσινο απουσιάζει, οι παιδότοποι λείπουν, οι θέσεις στάθμευσης ανύπαρκτες, οι πλατείες κουτσουρεμένες, τα πασαλείματα προεκλογικά με άσφαλτο ήταν λίγα, οι πεζόδρομοι που ευτυχώς έγιναν δεν φημίζονται για την καθαριότητά τους και το κυκλοφοριακό που παραμένει δυσεπίλυτο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3. Πιο πολύ με προβλημάτισε ο αυθορμητισμός των αναγνωστών μας αφού το 32% αποτύπωσε το συμπέρασμα ότι κανείς δεν κάνει για Δήμαρχος. Το ποσοστό έστω και ενδεικτικό είναι ξεκάθαρο όταν η αποχή εκτοξεύτηκε στα ύψη, όταν η αδιαφορία πήγε σύννεφο και τα μπαλκόνια ήταν αεράτα.
Μονο ο χώρος γύρω απο το Δημαρχείο έχει κάποια τάξη. Στις συνοικίες υπάρχουν άλυτα προβλήματα, πινακίδες οδών λείπουν, πολεοδομικός σχεδιασμός σχεδόν ανύπαρκτος και μέσα σε όλα αυτά τα ΛΟΥΚΕΤΑ στα καταστήματα. Ο Πύργος βουλιάζει οικονομικά αλλά κάποιοι βολεύτηκαν με τους ψήφους τους. Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνουμε μια κίνηση Πολιτών για να έχουμε λόγο και όχι αδιαφορία;

http://pyrgospress.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Κάντε την κίνηση και σας εύχομαι τα καλύτερα.Είμαι απ΄την ευρύτερα περιοχή και τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στον Πύργο.Θυμάμαι καλοκαιράκια που πίναμε το καφεδάκι μας στο Επαρχείο.Τότε ήταν ο Πύργος μια πιό όμορφη και συμπαθητική πόλη. Η εποχή των Disko ήταν στη μόδα και στις καφετέριες γινόταν το αδιαχώρητο.Αυτή η πόλη μας έδιωξε κάποτε γιατί δεν δίνει ευκαιρίες στους νέους να μείνουν και να εργασθούν εκεί. Σήμερα μαθαίνω ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και λυπάμαι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *