Κουρέας έστειλε επιστολή στον Όλι Ρεν επειδή δεν μπορεί να ανοίξει κουρείο!

Κουρέας έστειλε επιστολή στον Όλι Ρεν επειδή δεν μπορεί να ανοίξει κουρείο!Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο! Τι κι αν το επάγγελμα του κουρέα έχει ανοίξει από τον Μάρτιο στην πράξη όμως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Απόδειξη η περιπέτεια του Σπύρου Πρίφτη από…
την Κέκρυρα, απόφοιτου εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών, ο οποίος όταν έμαθε ότι απελευθερώθηκε το επάγγελμά του έσπευσε να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να ανοίξει το δικό του κουρείο.

«Τελικά το επάγγελμά μου εξακολουθεί και είναι κλειστό αφού ήθελαν δύο χρόνια προϋπηρεσία για όσους είναι απόφοιτοι εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών. »
δήλωσε.

Ο Σπύρος Πρίφτης που ήθελε να πάρει μια απάντηση για το τί τελικά συμβαίνει με το επάγγελμά του, έστειλε επιστολές παντού… Μέχρι τον Όλι Ρεν έφτασε!

Το πιο τραγικό είναι ότι καμία υπηρεσία στην Ελλάδα ή κάποιος πολιτικός δεν του απάντησε παρά μόνο το γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου.

Τους είπαν λοιπόν πως θα κοιτάξουν πάλι όλα τα κλειστά επαγγέλματα και για τον λόγο αυτό οι τεχνικοί της Task Force θα έρθουν στην Ελλάδα για να βοηθήσουν την ελληνική κυβέρνηση!!!

ΠΗΓΗ:  pamepreveza

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *