Αληθεύει ότι η δημοτική αστυνομία καταργείται λόγω Χρυσής Αυγής;

Η πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας από ανώτατο πολιτικό στέλεχος που αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην ομάδα που διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου και τις δικές μας. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη πηγή του News4all.gr, η απόφαση για την υπαγωγή της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ., πάρθηκε κάτω υπό το φοβο της αλματώδους ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ,που μέρα με την ημέρα διογκώνονται ”επικίνδυνα”και προκαλούν νευρική κρίση στο Μαξίμου….
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μυστικών δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν για λογαριασμό του Μαξίμου δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκει έδαφος όπου υπάρχει φτώχεια και ανεργία. Με βάση τα στοιχεία, το ακροδεξιό κόμμα του κ.Νίκου Μιχαλολιάκου δείχνει να κινείται πολύ κοντά στο 20%. Η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 18% και δείχνει μία ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά. “Το θέμα πλέον είναι μείζονος εθνικής σημασίας”, λένε άνθρωποι που μπορούν να αναλύσουν περισσότερο- και σε βάθος- την επικρατούσα τάση στο εκλογικό σώμα.

Όλα τα παραπάνω έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει και τους επιτελείς της δικομματικής Κυβέρνησης να πάρουν την απόφαση να …αποσύρουν άρον-άρον τη Δημοτική Αστυνομία από το έργο της και να την …μεταθέσουν στην Ελληνική Αστυνομία.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Δενδιας για την κινητικότητα της δημοτικής αστυνομίας : “Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών αστυνομικών, η οποία ύστερα από την αξιοκρατική αξιολόγηση θα ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία και θα αξιοποιηθεί στην ενίσχυση της τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

Ο λόγος είναι ένας και προφανής: Δεν θα έπρεπε με κανέναν τρόπο η Δημοτική Αστυνομία να ”πέσει στα χέρια του Κασσιδιάρη” που πάει πλησίστιος για τον δήμο της Αθήνας. Τους προκαλεί δέος και ανατριχίλα το ενδεχόμενο να έχει έτοιμο στα χέρια του και να διαχειρίζεται απόλυτα έναν καλά οργανωμένο ”ιδιωτικό στρατό’. Και ο νοών, νοείτω…

http://www.news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *