ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,

Στο Δήμο σας κύριε Πατούλη και συγκεκριμένα επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, υπάρχουν δύο από τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές Κλινικές, το «ΥΓΕΙΑ» και το Μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ» καθώς και πληθώρα ιδιωτικών σταθμών στάθμευσης. Ο ως άνω δρόμος βρίσκεται σε αθλία κατάσταση από πλευράς οδοστρώματος και είναι και πολύ επικίνδυνος από την συχνή κυκλοφορία οχημάτων, ακόμη δε και πιο επικίνδυνος για τις έγκυες γυναίκες που κινδυνεύουν λόγω του…..
κατεστραμμένου οδοστρώματος και των πολλών λακκουβών να γεννήσουν πριν την ώρα τους.

Αλήθεια έχετε περάσει ποτέ από εκεί εσείς ή κάποιος από τους υπευθύνους του τεχνικού τμήματος του Δήμου για να «υποφέρετε» οδηγώντας αυτοκίνητο:

Καλό το σύνθημα «Μαρούσι, Ισχυρός και Ανθρώπινος Δήμος Κοντά στον Πολίτη», αλλά δεν το κάνετε πράξη!

ΕΛΛΗΝΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο Δήμαρχος όλο φρου και αρώματα είναι και τι γίνεται μακριά από το ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ δεν έχει ιδέα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τα παραπάνω σχόλια. Είμαι κάτοικος της οδού Φλέμινγκ και δεν φαντάζεστε τι τραβάμε για να φύγουμε από το σπίτι μας και για να επιστρέψουμε. Δεν μιλάω μόνο για την κακή ποιότητα της ασφάλτου, για τους περίεργους δρόμους που υποχρεωτικά πρέπει να παρανομήσουμε, μιλάω και για τ αυτοκίνητα των επισκεπτών που παρκάρουν μπροστά σε πόρτες γκαράζ κλπ. Πριν λίγα χρόνια ο Δήμος είχε τοποθετήσει τους κακάσχημους πορτοκαλί κώνους, αλλά σχεδόν αμέσως αυτοί είχαν καταστραφεί. Οι κάτοικοι της περιοχής κάναμε διάβημα προς τον Δήμαρχο, αλλά ο τελευταίος δεν απάντησε. Βλέπετε υπάρχει κάποιος δημοτικός σύμβουλος ονόματι Αντωνόπουλος ο οποίος μπλοκάρει τα δίκαια αιτήματά μας για προσωπικό του συμφέρον. Ίσως ο κ. Πατούλης θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος.

    Μια αγανακτησμένη κάτοικος της οδού Φλέμινγκ Δήμου Αμαρουσίου.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μπράβο στον Έλληνα, αλλά δεν είναι μόνο η Ερυθρού Σταυρού. Έχετε περάσει την οδό Πεντελικού; Εκεί να δείτε τον παραλογισμό. Ο μισός δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης και ο υπόλοιπος διπλής. Υπολογείστε και ότι σε όλη την περιοχή παρκάρουν εκατοντάδες αυτοκίνητα επισκεπτών των δύο νοσοκομείων, η ζωή των πολιτών του "ανθρώπινου δήμου κοντά στον πολίτη" είναι μάλλον δύσκολη. Όσο για το οδόστρωμα, άστο καλύτερα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Δίκαιο έχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Κι εγώ πέρνώ κάθε μέρα από εκει και κάνω slamom με το αυτοκίνητο. Αμαν ρε όμορφε Δήμαρχε, ρίξε λίγη ασφαλτο τώρα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *