Βράβευσαν τον “στρατηγό” Βερύκιοι! Γιατί άραγε;;

Στην 1η Γαλανόλευκη Γιορτή Νεολαίας ΛΑΟΣ βράβευσαν τον μάχιμο δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο!
Η πορεία του δημοσιογράφου της ιδιωτικής τηλεόρασης γνωστή αλλά όχι διαυγής. Τα ιδανικά και τα κίνητρά του γνωστά αλλά με περίεργες συμπτώσεις. Η προσωπικότητα του έντονα κυκλοθυμική με σταθερή φορά τροχιάς. Σπουδαίος φωνακλάς, γνωστός από……
τη συμμετοχή του σε πολλές τηλεοπτικές κοκορομαχίες όπου ενίοτε εκφωνεί ανακρίβειες για τις οποίες δεν ανακάλεσε ποτέ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από το Ριζοσπάστη και περιπλανήθηκε αργότερα κυρίως στο στρατιωτικό ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες του προέρχονταν από το δεξί κομμάτι του στρατεύματος μέσα από κουμπαριές και ευκαιριακές λυκοφιλίες. Η πορεία του αστέρος άρχισε με τον απόπλου του στόλου τον Ιαν 96 και στην συνέχεια με τους έτοιμους χάρτες με κινήσεις των μονάδων στα Ίμια, που υφάρπαζε από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΝ.

Στην 1η Γαλανόλευκη Γιορτή Νεολαίας ΛΑΟΣ την 24 Οκτ 10 μας εξέπληξε η βράβευση του μάχιμου δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου από τον αρχηγό Γιώργο Καρατζαφέρη. Επίσης την 14 Μαϊου 2009 έλαβε τιμητικές διακρίσεις από το ίδρυμα Αθανασίου Μπότση για την ανάδειξη της υπόθεσης Βατοπαιδίου, αλλά ένα χρόνο μετά το βραβείο του είναι νομικά αιωρούμενο στον αιθέρα το σύμπαντος. Εμείς προτιμούμε το ειδικό βραβείο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ – ΚΟΤΑ που του απονεμήθηκε από τους συναδέλφους bloggers του Aman To Mati Mou, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον τ.σ. ALPHA και γενικά προς το κοινωνικό σύνολο.
Ένας αριστερίζων ιδεολόγος ΟΦΑ που τώρα δεν του μιλάνε οι καπιταλοκουμμουνιστές του συστήματος για να βγάλει το μεγάλο λαβράκι του πενταγώνου, που διέπρεψε όμως κατά την εξαετία του κουρασμένου καλοφαγά, κατάντησε να βραβεύεται από το δεκανίκι της παγκοσμιοποιημένης κυβέρνησης μας και αντικαταστάτη του Πεταλωτή, Καρατζαφέρη. Ο άνθρωπος που «αποκάλυψε» το βατοπαίδι από τα βαθιά σοσιαλιστικά λαρύγγια της Ρηγγίλης, τιμήθηκε για την «προσφορά» του στο συστημικό νέο ρόλο του ΛΑΟΣ, την ψυχολογική επιχείρηση ΣΥΓΧΥΣΗΣ-ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ-ΕΚΠΛΗΞΗΣ και ΦΟΒΟΥ κατά του ελληνικού λαού για να βουλιάξουμε όλοι μαζί ποιο βαθιά στα μαξιλάρια του καναπέ μας. Εύκολη υπόθεση για τους διεθνιστές του καπιταλισμού σε έναν λαό που τον τελευταίο χρόνο τον προβλημάτισε το διαζύγιο της Μενεγάκη και η κατάργηση του καπνίσματος.

Οι δημοσιολόγοι ως μετάλλαξη των παλαιών δημοσιογράφων, άριστα εργαλεία της πολυεθνικής εταιρείας ανατροπής των ελευθεριών της οικουμένης, συνεργάζονται αρμονικά με τα πολιτικά λαμόγια της ψωροκώσταινας με γνωστές ηθικές και άγνωστες υλικές αμοιβές. Ο παπαγάλος της δημόσιας σύγχρονης πραγματικότητας, ηγέτης ενός συνονθυλεύματος από ΚΝΕ-ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-ΠΑΣΠ-ΟΑΚΚΕ-ΚΚΕ-ΝΔ-ΜΛ ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΣ και της θείας μου της Βαγγελιώς, ο πανεπιστήμων της αόριστης μελλοντολογίας με βαθιά γνώση της παγκόσμιας συνωμοσίας εναντίον της πατρίδας, πουλάει και αγοράζει σαν ΔΝΤ-ΤΡΟΪΚΟ-κατοχικός μαυραγορίτης κάθε διαθέσιμη συνείδηση της πιάτσας.
Ο άνθρωπος που σε κάθε είδηση που παρουσίαζε, άρπαζε την ευκαιρία να ξεσπάει τα κομπλεξικά αντιμιλιταριστικά του αισθήματα, κατά των στρατιωτικών παντός επιπέδου με τελευταίο ατόπημα τα οικονομικά του κλάδου, όταν αυτός παίρνει δέκα φορές πάνω τον μισθό του ΑΓΕΕΘΑ, ο οπαδός του χάους και της αποχής από τις εκλογές, παρά το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιήθηκε, (Η συντακτική ομάδα του army alert όμως το πληροφορήθηκε) συμμαχεί και ανέχεται να βραβεύεται από τον αρχιστράτηγο υπερεθνικιστή ακροδεξιό με σοσιαλιστικό υποσυνείδητο ικέτη υπουργείων και εξουσιών. Εάν αυτή η αποκρυπτώμενη εξέλιξη-σύμπτωση δεν προβληματίζει το πανελλήνιο, στο πλαίσιο της εξιχνίασης της συνωμοσίας που δεν είναι στην σφαίρα της θεωρίας και της φαντασίας, είμαστε άξιοι του φραπέ μας και της ταβέρνα μας.

Σας καλούμε να αναδιαπραγματευτείτε με την συνείδηση σας κατά την πορεία προς την κάλπη κατά πόσο διαυγής είναι η σκέψη μας όταν ποδηγετείται από μεγάλα ψάρια που δεν έχουν ιδανικά και τα κίνητρά τους είναι ιδιοτελή. Οι διάττοντες αστέρες του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού περιβάλλοντος με τα κάλπικα αντιμνημονιακά διλήμματα που εναγκαλίζονται με τους μνημονιακούς υπερασπιστές είναι ότι πιο επικίνδυνο πέρασε από τα VIP της Ελλάδας. Ο απόγονος των σοφιστών δεν έχει περιθώρια για εκπτώσεις κατά την διάρκεια αναδιανομής ρόλων στο πολιτικό σύστημα. Προσπαθεί να εξαργυρώσει τον επ’αμοιβή ρόλο του αρχικομπάρσου, με το αξίωμα του βοηθού σκηνοθέτη για έχει πρόσβαση στην διανομή ρόλων. Οι ηθοποιοί του θιάσου του ΛΑΟΣ, είναι έτοιμοι ως φυσικά ταλέντα να αναλάβουν δύσκολες αποστολές, μόνο που ο αρχηγός δεν τους έχει ενημερώσει ότι εφόσον κρατάει το ταμείο, τους χρησιμοποιεί ως κασκαντέρ γιατί δεν χρειάζεται στα παρασκήνια αντιρρησίες συνειδήσεως.

Η ένωση ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κυριαρχεί στο γυαλί και στον αέρα βομβαρδίζοντας τα κεφάλια μας με ενημερωτικά σκουπίδια και ευφάνταστες ιστορίες ανουσίας και παπαρολογίας. Πρέπει να ενεργοποιηθούμε γρήγορα. Η επιτάχυνση τω εξελίξεων ξεπερνά την ανώτατη ταχύτητα του Έλληνα. Παρκαρισμένος στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα πληρώνει τον πιτόγυρο με την καρτούλα του πολίτη.
Κακολογούμε κάποιον όταν του αποδίδουμε κάποια μομφή με σκοπό να τον βλάψουμε. Όταν αυτό το κάνουμε με σκοπό να τον ωφελήσουμε, τότε απλώς τον συμβουλεύουμε. Εσείς θα κρίνετε τις προθέσεις μας εκ του αποτελέσματατος.
Καληνύχτα, εις ανώτερα, καλή όρεξη και του χρόνου εις άλλα με υγεία πάντα !!
Σε συνέχεια όλων των παραπάνω αναμένουμε και την βράβευση του εν λόγω δημοσιογράφου και από το ΥΕΘΑ, ειδικά το ΑΝΥΕΘΑ, για την προσφορά του στην απαξίωση των στελεχών.

armyalert.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ
    ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΑΤΙΡΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    ΝΟΥΜΕΡΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
    ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΝ-
    ΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΧ:
    ΤΡΕΜΗ,ΜΑΚΡΗ ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,ΚΑΨΗ,ΤΖΙΜΑ,ΑΥΤΙΑ,ΠΑΥΛΟΠΟΥ-
    ΛΟ,ΚΩΝΣΤΑ,ΔΙΑΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ,ΧΑΤΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΝΩΣΤΟ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ
    ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ,(ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΤΙ-
    ΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ),ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΧ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τον ξέρω προσωπικά και ξέρω πόσο λαμόγιο ήταν όταν πήγε φαντάρος, ψάξτε λίγο πού υπηρέτησε και τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι!

    Αν θέλετε να τον κάνετε ρόμπα, βγάλτε πού υπηρέτησε ο στρατηγός…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΡΟΙΚΙΟ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΙΠΟΑ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΝΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΣ, ΟΠΩΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΛΗΦΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΙΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΡΜΑΓΓΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ.
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙ. ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ευτυχως που υπαρχει η ΕΛΛΑΔΑ,σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ηταν παιδι της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ! ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ!ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΕΝΑ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΞΥΛΟ! Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ (ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ) ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑ! ,ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ,ΑΔΙΚΑ ΟΜΩΣ! ΜΑΥΡΟΟΟΟ!!! ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ! JIM.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ρε πόσο ξεφτίλες είναι αυτοί του ΛΑ.Ο.Σ. Υποτίθετε ότι θα κάνανε ρήξη και ανατροπή αλλά είναι κυματοθραύστες του ελληνικού πατριωτισμού και πιόνια του νεοταξικού συστήματος. Άλλωστε ο κωλοτούμπας αρχηγός σε μία από τις εκατοντάδες συνεντεύξεις του, δήλωσε:"Αν δεν είμασταν εμείς(ΛΑ.Ο.Σ)θα υπήρχε πρόβλημα με την ακροδεξιά στην Ελλάδα". Γι'αυτό και τον προβάλουν τόσο πολύ τα ΜΜΕ. Ψήφισε και το μνημόνιο, ο "πατριώτης" οπότε είναι άξιο τέκνο του συστήματος. ΝΙΚΟΣ-ΑΘΗΝΑ, Χ.Α.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑ.Ο.Σ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *